23.7 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

Gala „Unirea”  – cei mai buni elevi au fost premiați

- Advertisement -

Cei mai buni elevi de la Colegiul Tehnic CF Unirea din municipiul Pașcani au fost premiați joi, 26 mai, în cadrul evenimentului cu tradiție, intitulat „Gala Unirea”, cea de-a V-a ediție.  Zeci de elevi și profesori au fost recompensați pentru rezultatele obținute în acest an școlar în diferite activități și concursuri.

Pe lângă momentele cultural-artistice pregătite de elevii școlii, în prima parte a galei au fost acordate trofeele „Unirea” pentru: Elevul anului „Unirea 2022”Absolventul anului „Unirea 2022” și Voluntarii anului „Unirea 2022”. De asemenea, s-au decernat Trofeele „Proiectele Unirea 2022”. Elevii premiați și-au expus gândurile și trăirile în fața publicului. 

Și olimpicii colegiului, 50 la număr sprijiniți de 20 de profesori, au fost răsplătiți pentru rezultatele din cadrul competițiilor și cinstea adusă școlii.

De precizat este faptul că evenimentul de joi face parte din cadrul Zilelor Școlii, marcate în perioada 23-27 mai. Sărbătoarea uniriștilor se încheie cu ziua de vineri, când promoția 2022 își ia rămas bun prin cursul festiv de absolvire, ce va avea loc la Primăria Municipiului Pașcani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow