More

  Gala „Unirea”: 99 de ani de traditie, sarbatoriti prin premierea elevilor si profesorilor

  Prilej de mare bucurie și emoție la Colegiul Tehnic “Unirea” din Pascani atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice.

  Joi 30 mai, scoala care a format si indrumat generatii intregi a implinit 99 de ani si aniverseaza si 10 ani de cand a devenit colegiu.

  Sarbatoarea  a fost marcata printr-o gala de premiere a elevilor eminenţi, un eveniment cu traditie a uniristilor, simbol al pretuirii fata de elevii cu merite deosebite la invatatura dar si al recunostintei fata de profesorii care îndruma noi si noi generatii pe drumul cunoasterii, spre culmile succesului.

  Gala a debutat cu  momente artistice oferite de elevi ai colegiului.  La eveniment au participat cadre didactice, elevi, parinti, viceprimarul Gabriela Nedelcu, consilierul local Marius Pintilie si presedintele asociatiei părinţilor, Sorin Nacuta

  In prima parte a galei au fost prezentate proiectele educationale implementate de scoala, iar apoi a avut loc premierea elevilor cu rezultate deosebite la olimpiade si concursuri scolare dar si a profesorilor indrumatori.

  Cu multe emotii au primit premii toti elevii merituosi, iar alaturi de ei au stat profesorii coordonatori, care au vazut cu ochii lor ca toate rezultatele muncii se vad in timp si ca piatra de temelie pe care au pus-o in bazele cunoasterii ale elevilor este cea pe care acestia isi vor cladi viitorul.

  Trofeul  “Elevul Anului” l-a primit Dragos Babesi din clasa a XI-a D. El a fost recompensat cu o diploma, o drona si un premiu in bani.

  Trofeul “Absolventul Anului” , care a terminat cu media 10 este Adrian Costea, din clasa a XII-a I, care a fost recompensat cu o diploma,o coronita, o carte si un tricou personalizat.

  Mentionam ca vineri, 31 mai, incepand cu ora 9, va avea loc cursul festiv pentru clasele a XII-a de la Colegiul Tehnic “Unirea”, ce se va desfasura la Casa de Cultura “Mihail Sadoveanu” din Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  DOCUMENT. Guvernul a decis prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile

  Guvernul decide, vineri seara, prelungirea stării de alertă pentru încă 30 de zile, a anunțat premierul Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern. Șeful...

  De astăzi, deputatul Petru Movilă a intrat în cursa pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Iaşi! (P)

  În cursul acestei zile, deputatul Petru Movilă şi-a depus la Biroul Electoral Judeţean Iaşi candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi, din...

  Contract pentru gaz metan pe 29 de străzi din suburbii

  Vesti bune pentru pășcănenii care așteaptă de ani de zile racordarea la rețeaua de gaze naturale! Primăria Pașcani a anunțat că în cursul zilei...

  Opinii