17.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

CSM organizeaza ,,Gala sportului pascanean”, pe 6 iulie

GALA SPORTULUI FOTO

Clubul Sportiv Municipal, intentioneaza sa organizeze, pe data de 6 iulie 2013, Gala sportului pascanean. Evenimentul va fi inclus in programul Zilelor Municipiului Pascani si va avea loc la Baza Sportiva CSM, mai exact la Sala Municipala incepand cu ora 10.00.

Astfel, vor fi premiati sportivii care au avut rezultate deosebite in acest an la competitiile sau olimpiadele la care au participat. De exemplu, rugbystele pascanence au castigat absolut toate competitiile la care s-au inscris in acest an, iar sectia de atltism a obtinut de la inceputul anului pana in acest moment 7 medalii dintre care una de aur.

Mentionam ca, bugetul pentru aceasta premiere va fi asigurat din sponsorizari.

Nu putem uita sportivii de la Clubul Long Ho, care in urma participarii la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do – copii şi juniori, s-au intors cu 9 medalii, 3 de aur, 3 de argint si 3 de bronz. Pascaniul a avut in acest an si un campion national la KickBoxing, in persoana lui Madalin Chiper.

La fotbal, grupele de juniori atat din cadrul CSM cat si de la Kosarom Pascani au terminat campionatul pe locuri fruntase. La Campionatul National de Juniori A1, tinerii antrenati de Florin Boboc si Serban Neamtu, au ajuns la faza zonala a competitiei,

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow