21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

„Gala Sportului Pascanean”, editia a IX- a. Vezi lista premianților

oferta.oceancredit.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
vivacredit.ro
credius.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Sportul în sărbătoare la Pașcani. În următoarea perioadă va avea loc, dacă aleșii locali vor vota proiectul de hotărâre în ședința programată miercuri dimineață, Gala Sportului Pășcănean, ediția a IX a. Pe listă de premiere sunt trecuți sute de sportivi, de la cei care au participat la olimpiade școlare până la sportul de performanță și antrenori.

Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 17.00 sute de sportivi vor urca pe scenă pentru a lua premiul oferit de administrația locală ca recompensă și apreciere pentru toată muncă și premiul primit la concursurile la care au participat, cele avizate de Ministerul Educației și Federația de Sport. Mai exact, este vorba despre un număr de 251 de sportivi, 37 la categoria individual, 214 la 16 echipe și 19 antrenori/profesori.

Ei vor fi premiați în bani, cu diploma și fotografii pentru rezultatele obtinute la competiile județene, zonale, nationale si internationale la categoria sport școlar și sport de performanță. De pe listă nu lipsesc atleții, șahiști, rugbiștii,fotbaliștii, handbaliștii sau jucătorii de tenis de camp etc.

Fondul de premiere pus la dispoziție este de 31 mii lei și va fi suportat din bugetul local.

Pr HCL Organizare Gala Sportului Pascanean Ed. IX

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI