23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

„Gala Sportului Pascanean”, editia a IX- a. Vezi lista premianților

Sportul în sărbătoare la Pașcani. În următoarea perioadă va avea loc, dacă aleșii locali vor vota proiectul de hotărâre în ședința programată miercuri dimineață, Gala Sportului Pășcănean, ediția a IX a. Pe listă de premiere sunt trecuți sute de sportivi, de la cei care au participat la olimpiade școlare până la sportul de performanță și antrenori.

Vineri, 8 aprilie, începând cu ora 17.00 sute de sportivi vor urca pe scenă pentru a lua premiul oferit de administrația locală ca recompensă și apreciere pentru toată muncă și premiul primit la concursurile la care au participat, cele avizate de Ministerul Educației și Federația de Sport. Mai exact, este vorba despre un număr de 251 de sportivi, 37 la categoria individual, 214 la 16 echipe și 19 antrenori/profesori.

Ei vor fi premiați în bani, cu diploma și fotografii pentru rezultatele obtinute la competiile județene, zonale, nationale si internationale la categoria sport școlar și sport de performanță. De pe listă nu lipsesc atleții, șahiști, rugbiștii,fotbaliștii, handbaliștii sau jucătorii de tenis de camp etc.

Fondul de premiere pus la dispoziție este de 31 mii lei și va fi suportat din bugetul local.

Pr HCL Organizare Gala Sportului Pascanean Ed. IX

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow