More

  Gala olimpicilor pășcăneni, ediția 2014 FOTO – VIDEO

  Array

  110 elevi din Municipiul Pascani au fost premiati duminica de catre conducerea orasului si un reprezentant de la ISJ Iasi. Gala olimpicilor a avut loc in sala de festivitati din cadrul Primariei Pascani unde au fost prezenti profesori, elevi si parinti. Fata de anul trecut, astazi au fost felicitati si profesorii coordonatori ai elevilor cu rezultate merituoase la invatatura. Promisiunea facuta de edilul oraului, Vasile Axinte este aceea de a premia in bani si cadrele didactice. Festivitatea a fost presarata cu momente artistice pregatite de elevii pascaneni.

  premiere elevi

  Printre premianti se numara Iustinian si Diana care s-au clasat pe locurile 2, respectiv 3 la olimpiada de limba si literatura romana, faza judeteana. Ei au fost insotiti de parinti si profesori. Nu este prima oara cand participa la olimpiade scolare, insa premierea de astazi a facut ca sa-i motiveze si mai mult, iar la anul sa obtina rezultate mai bune. 

  La festivitatea care s-a desfasurat pe parcursul unei ore, au urcat pe scena, rand pe rand, cei mai buni din oras, elevii care au participat la faza nationala la profilul matematica, romana sau franceza. Printre ei se afla Codrin Hărățu, Cristian Vantur, Andrei Rotariu sau Larisa Palade. (VEZI LISTA CU PREMIANTII).

  Premiantii au primit diploma si plicul cu bani, 300, respectiv 200 de lei, de la viceprimarul Vasile Axinte si inspectorul scolar Cristi Iordachioaia. Banii alocati sunt din bugetul primariei Pascani.

  premiere elevi

  Pe scena au urcat si Andreea Ilie, Diana Epure, Maria Ojica si corul “Raza de soare” de la Liceul Teoretic “Miron Costin” din Pascani, unde au cantat melodii usoare si populare.

  Fata de anul trecut, astazi au fost chemati pe scena si profesorii coordonatori ai elevilor care au participat la olimpiadele si concursurile scolare nationale si judetene. Cei 64 de profesori care predau la scolile din Municipiu au primit flori si diplome cu promisiunea ca la anul vor primi si bani.

  premiere elevi

  Momentul s-a incheiat cu recunostinta adusa directorilor de scoli din Municipiu care i-au felicitat si urat “La multi ani” copiilor de ziua lor. www.bittv.info

  premiere elevi

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandal pentru secretara viceprimarului

  Legislativul pascanean a modificat organigrama Primariei pentru angajarea unei secretare la cabinetul viceprimarului. Subiectul a fodt discutat la in sedinta ordinara care a avut...

  Tu ți-ai creat cont de client ApaVital? Poți câștiga un premiu de 200 lei!

  Protejarea mediului înconjurător a constituit dintotdeauna o prioritate pentru ApaVital. Utilizarea instrumentelor de comunicare disponibile în mediul online reprezintă o metodă prin intermediul căreia...

  Slujbă religioasă și activități culturale dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, la Pașcani

  Vineri, 26 februarie, in municipiul Pascani au avut loc manifestari dedicate Mitropolitului Visarion Puiu, ce au facut parte din cea de-a XXV-a editie a...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp