More

  Gala Femina la Pașcani. Puteți face nominalizări pentru premiile de excelență

  Array

  Premii pentru excelență în Cultură, Sport, Educație, Sănatate, Spirit Civic și chiar pentru Întreaga activitate vor fi acordate cu ocazia zilei femeii, de 8 martie, doamnelor și domnișoarelor din Municipiu în cadrul unui eveniment pus la punct de către un partid politic din Pașcani. Acum, organizatorii așteaptă propuneri din partea cetățenilor.

  Organizația PNL Pașcani este în pregătire cu un eveniment dedicat sexului frumos. Este vorba despre “Excelența Feminină”. Manifestarea va avea loc în ziua de 5 martie, începând cu orele 19.00, la restaurantul Select din Pașcani.

  Aici se vor acorda premii, diplome și plachete, pentru excelență în Cultură, Sport, Educație, Sănatate, Spirit Civic, Antreprenoriat și chiar pentru Întreaga activitate. Momentan se fac propuneri iar reprezentanții organizației spun că nu contează aparteneța politică.

  La evenimentul dedicat femeii, atmosfera va fi întreținută de cunoscutul solist Sorin Filip care va fi însoțit de orchestră. De asemenea, sunt anunțate și alte surprize artistice. În cadrul galei se va prezenta și un caz social al unei mame care are nevoie de sprijin, iar cei interesați să ajute vor avea posibilitatea să facă donații.

  Pentru a participa la evenimentul programat pentru seara de 5 martie trebuie să scoateți din buzunar 100 de lei, de persoană. Pentru mai multe informații sunați la 0769 290 103 Andrei Rîznic.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet