13.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

“Gala Excelentei” din Pascani: Premii de excelenta pentru olimpicii si profesorii lor. Vezi lista premiantilor, galerie foto si video

gala
Premii binemeritate pentru elevii si profesorii pascaneni care au obtinut rezultate deosebite la olimpiadele scolare. Evenimentul a fost organizat, astazi, la Casa Municipala de Cultura de Primaria si Consiliul Local Pascani. Este vorba despre cea de-a treia editie a ,, Galei Excelentei” actiune pentru care municipalitatea a cheltuit 40.000 lei din bugetul local.
Pentru inceput au fost premiati cei 13 elevi de la olimpiadele nationale. Ei au primit diplome si cate 300 de lei.
Au urmat participantii la olimpiadele judetene. Este vorba despre 112 elevi, de la cele mai bune scoli din Pascani. Ei au fost rasplatiti cu cate un premiu de 200 de lei si diplome.
In acest an si profesorii care i-au indrumat pe olimpici au fost premiati. Fiecare dintre ei a primit cate un buchet de flori, diplome si cate 300 de lei. In acelasi context au fost evidentiati si directorii de scoli, cu diplome de excelenta.

Intre cele trei runde de premiere elevii talentati au sustinut cate un moment artistic. Dansurile, muzica si mai ales talentul lor i-au incantat pe cei prezenti in sala.
La sfarsitul “Galei Excelentei” din acest an primarul municipiului Pascani, Dumitru Pantazi, i-a felicitat pe elevi si profesori pentru rezultatele obtinute dar si pe parintii pentru efortul de ai educa pe copii. In acelasi timp le-a multumit consilierilor locali ca au alocat banii necesari de la bugetul local pentru acordarea premiilor.
Mentionam ca adminsitratia locala se pregateste pentru un alt eveniment de amploare. Este vorba despre “Zilele Municipiului Pascani” care vor avea loc in perioada 3-5 iulie.

Lista premiantilor la Gala Excelentei – Pascani 2015

Foto Gala Excelentei – Pascani 2015

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow