15.8 C
Paşcani
duminică, octombrie 2, 2022
Array

Gabriela Nedelcu şi Vasile Axinte vicepreşedinţi ai PSD Iaşi. Răţoi, Constantinescu şi Pantazi- spectatori

- Advertisement -

nelelcu si axinte

Bătaie pe funcţii în organizaţia judeţeană a PSD Iaşi. În cadrul şedinţei de astăzi a fost stabilită noua componentă a Biroului Permanent Judetean . Cele două tabere, Lupu şi Chirica, s-au contrat pe statut şi numărul de membri care urmau să fie desemnaţi.

În mod surprinzător de la Paşcani au fost aleşi în BPJ, viceprimarul Vasile Axinte şi Gabriela Nedelcu, preşedinta organizaţiei de femei din cadrul PSD Paşcani, în funcţia de vicepreşedinte. Alături de ei din Biroul Permanent face parte şi primarul comunei Tătăruşi, Costel Iosub , Nechifor Danut, viceprimarul comunei Ruginoasa si primarul orasului Harlau, Constantin Cernescu, presedintele Ligii Alesilor Locali.
Asta în timp ce deputatul Neculai Răţoi, şi primarul Dumitru Pantazi au doar calitatea de membri invitaţi, fără drept de vot. Nici senatorul Florin Constantinescu nu are drept de vot iar Bogdan Alexa a ieşit din cărţi deşi era propus pentru funcţia de trezorier. Schimbările au avut loc după ce gruparea care îl sprijină pe preşedintele executiv, Mihai Chirica, a părăsit sala de şedinţe. Senatorul păşcănean spune că este posibilă reluarea votului pe motiv că şedinţa nu ar fi fost statutara.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow