More

  Gabriela Nedelcu – prima femeie viceprimar, la Paşcani

  Array

  Municipiul Paşcani are un nou viceprimar. În şedinţa de astăzi a legislativului local consilierii au hotărât prin vot secret că acesta functie să fie ocupată de Gabriela Nedelcu. Nominalizarea a fost făcută de grupul PSD în timp ce opoziţia formată din PNL şi PMP nu au avut nici o propunere.

  Au fost nevoie de două tururi de scrutin pentru desemnarea noului viceprimar. Aşa cum era de aşteptat prima dată s-a ajuns la egalitate de voturi, PSD-9, PNL şi PMP – 9, deoarece cel care a fost nominalizat nu a votat.

  Procedura de vot a fost reluată imediat moment în care opoziţia a părăsit sala. În urma numărării voturilor s-a constatat că sunt îndeplinite condiţiile legale pentru numirea viceprimarului şi anume 9 voturi in favoarea consilierului PSD Gabriela Nedelcu şi nici unul împotriva.

  În discursul său noul viceprimar a mulţumit edilului municipiului şi echipei sale pentru încrederea acordată. Gabriela Nedelcu a făcut apel la unitate pentru continuarea proiectelor de investiţii la Paşcani.

  Menţionăm că în conformitate cu articolul 12 din OUG 35 din 30 ianuarie 2002 privind aprobarea Regulamentului – cadru de organizare şi funcţionare a consiliilor locale „în caz de balotaj se va proceda la un nou tur de scrutin, la care vor participa numai candidaţii care se afla în această situaţie. Va fi declarat ales candidatul care a obţinut cele mai multe voturi.”

  In cazul de fata singurul candidat cu voturi a fost Gabriela Nedelcu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt licitatie spatiu Pascani

  SCM GR I MUNCA COLECTIVA Pascani anunta scoaterea la licitatie pentru vanzare a spatiului in suprafata de 96,46 mp, situat in Pascani, strada Gradinitei, nr...

  Mașină cu țigări de contrabandă, oprită în trafic la Târgu Frumos

  La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Iaşi au depistat un bărbat, de 52 ani, din jud. Neamţ,...

  Incendiu la o locuință din Vânători

  În data de 01.2021, ora 13:46, două echipaje din cadrul Secției de Pompieri Pașcani au intervenit în localitatea Vânători, comuna Vânători, judeţul Iași, pentru...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI