16.2 C
Paşcani
luni, iunie 27, 2022
Array

VIDEO Gabriel Cotabiţă: „M-am simţit extraordinar la Paşcani.” Spectacolul de primăvară s-a desfăşurat cu casa închisă

Cele mai frumoase melodii de dragoste şi pentru mamă au fost cântate de către artiştii Ianna Novac, Vlad Miriţă şi Gabriel Cotabiţă acompaniaţi de instrumentiştii de la Filarmonica din Botoşani în seara zilei de sâmbătă, 5 martie, pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani. Publicul, în mare parte format in doamne şi domnişare, a aplaudat şi cântat la fiecare piesă muzicală cântată. Turneul „Domnişoară nu pleca” s-a desfăşurat cu casa închisă la Paşcani.

Cel mai aşteptat moment al serii a fost atunci când îndrăgitul artist Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă şi a cântat piesele Noapte albastră, Prima iubire şi ultima, Raiul e pe pământ, Domnişoară nu pleca sau Trece vremea.

Spectacolul s-a desfăşurat pe parcursul a aproximativ două ore şi s-au cântat cele mai frumoase piese muzicale din repertoriul românesc, rusesc, italian sau american. Sala de spectacole de peste 300 de locuri a fost plină de păşcănenii care au dat 40 de lei pe biletul de acces la eveniment. Amintim că preţul a fost de 80 de lei, jumătate fiind subvenţionat din bugetul instituţiei gazdă.

La final, conducerea Casei de Cultură a dăruit buchete de flori artiştilor şi le-a mulţumit pentru prezenţa la Paşcani şi a urat tuturor celor femeilor din Municipiu o primăvară frumoasă cu evenimente plăcute. Flori au primit şi reprezentantele sexului frumos înaintea începerii spectacolului. La finalul evenimentului, pe lângă autografe şi fotografii cu vedetele, trei spectatori au primit şi cadouri de la unul din sponsorii spectacolului. Materialul video în cadrul ştirilor INFOBIT de luni seara, începând cu ora 18.00 sau pe canalul de youtube.


BIT TV: 2 GABRIEL COTABITA LA PASCANI de bittvpascani

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow