23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Gabriel Cotabiţă în concert la Casa de Cultură din Paşcani

Început de primăvară frumos la Paşcani. Pentru a sărbători Ziua Internaţională a Mamei, Gabriel Cotabiţă alături de Vlad Miriţă şi Ianna Novac vor urca pe scena Casei de Cultură „Mihail Sadovenu” din Paşcani. Evenimentul este programat pe data de 5 martie, iar preţul unui bilet de 40 lei.

mega concert pascani

Gabriel Cotabiţă, Vlad Miriţă şi Ianna Novac sunt aşteptaţi la începutul primăverii la Paşcani pentru a-i încânta pe iubitorii de muzică bună.
Este vorba despre un concert dedicat primăverii ;i femeii care va avea loc la Casa de Cultură „Mihail Sadovenu” din centrul oraşului, pe data de 5 martie, începând cu ora 17.30.

Intitulat sugestiv „Domnişoară, nu pleca”, concertul se va desfăşura live şi cu siguranţă nu vor lipsi cele mai cunoscute şi indrăgite melodii lansate de Gabriel Cotabiţă cu ani în urmă – Noapte albastră sau Trece vremea.

Soliştii Vlad Miriţă şi Ianna Novac au pregătit pentru acest concert melodii precum – To all the girls i’ve loved before sau Mocirita. Soliştii vor fi acompaniaţi de instrumentiștii Filarmonicii Botoșani sub bageta lui Daniel Manasi care vor cânta din oprele lui Strauss sau Verdi.

Preţul unui bilet este de 40 lei, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0726040408.
Menţionăm că spectacol face parte dintr-un turneu naţional iar pășcănenii vor achita doar jumătate din prețul inițial, restul fiind subvenționat din bugetul instituției de cultură din Municipiu.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow