13.8 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Gaboran a renunţat la PNL pentru ALDE. Propunere şi pentru Sorin Nacuta

Organizaţia PNL Paşcani a început să îşi piardă membrii de bază din cauza tensiunilor interne. Prima plecare a avut loc în luna aprilie a acestui an, dar abia acum s-a aflat despre ea. Este vorba despre Vasile Gaboran, fostul candidat al organizaţiei la alegerile parlamentare, director executiv al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Iaşi. El a renunţat la PNL şi s-a înscris la ALDE începând din luna aprilie a acestui an. Informaţia a fost confirmată atât de el cât şi de conducerea PNL Paşcani.
Un alt liberal curtat de ALDE este Sorin Nacuta, vicepreşedinte al PNL Paşcani, directorul tehnic al RAGCL. În cursul zilei de marţi, el a purtat discuţii cu Victor Chirilă, vicepreşedinte al organizaţiei judeţene ALDE şi al Consiliului Judeţean Iaşi. Chirilă i-a propus lui Nacuta să vină în echipa sa politică.
“Este adevărat că am purtat discuţii cu domnul Chirilă. A venit la Paşcani la şedinţa Consiliului Judeţean apoi la regie pentru a discuta despre problemele financiare cu care ne confruntăm. Printre altele m-a întrebat dacă nu vreau să renunţ la PNL şi să trec la ALDE. I-am răspuns că nu am nici un motiv şi că rămân în echipa liberală de la Paşcani” a precizat pentru BIT TV Sorin Nacuta.

Preşedintele PNL Paşcani, Marius Pintilie, nu a fost de găsit pentru un punct de vedere.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow