More

  Furturile s-au mutat din buzunare in sertare. Nici un cuvant despre droguri si prostitutie

  Array

  A crescut infractionalitatea in zona Pascani anul trecut. Asa reiese din raportul de activitate prezentat astazi de conducerea Politiei Municipale. In document nu se spune nimic despre consumul de droguri si prostitutie fenomene care au luat amploare mai ales in randul tinerilor.

  Saracia favorizeaza cresterea infractionalitatii. Cel putin asa reiese comparand statisticele sociale cu numarul de dosare instrumentate anul trecut de politisti. Conform situatiei prezentate astazi de seful Politiei din Pascani fenomenul infractional din aceasta zona a crescut anul trecut cu aproape 6%.
  Cea mai ingrijoratoare situatie este in zona economica unde numarul infractiunilor financiare este mai mare cu 26% fata de anul 2012. Printre ele se numara traficul de masini si cu marfuri aduse din strainatate.

  In schimb, politistii sustin ca a scazut semnificativ numarul de furturi. Asta deoarece au avut numeroase actiuni de informare si prevenire mai ales in scoli si la societatile comerciale.

  O situatie asemanatoare poate fi constatata si pe sosele. Conform statisticelor anul trecut au fost inregistrate mai multe victime in urma accidentelor rutiere si a crescut numarul amenzilor.
  Mentionam ca reprezentantii Politiei Pascani nu au scos nici un cuvant despre consumul de droguri si prostitutie, fenomene care au luat amploare mai ales in randul tinerilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Accident din cauza vitezei. Soferii au scapat cu viata

  Accident rutier in apropiere de podul peste calea ferata, la iesirea din Pascani. `In cursul zilei de sambata 23 ianaurie, in jurul orei 11...

  România s-a născut la Iași: 162 de ani de identitate și unitate națională în capitala istorică a României

  Acum 162 de ani, printr-una dintre cele mai mari inițiative de conștiință și putere națională, România se năștea la Iași, după secole de sacrificii...

  „Mortul viu” de la Iaşi rămâne mort din punct de vedere oficial. Dovada că e mai greu să învii decât să mori

  ”Mortul viu” aşteaptă decizia oficială a autorităţilor pentru a i se anula certificatul de deces şi a-şi continua viaţa în mod normal. Gabriel Luca, ieşeanul...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI