3.5 C
Paşcani
marți, noiembrie 29, 2022
Array

Furturile in mediul rural se inmultesc

Chiar daca posturile de Politie din mediul rural au fost reinfiintate, hotii din aceste zone raman in continuare pe pozitii. Doua furturi au avut loc la doar o zi distanta unul de celalalt, in doua localitati din apropiere de Pascani.

Primul s-a petrecut in noaptea de 20/21 noiembrie 2012, la Halaucesti. Claudiu Pruteanu, de 38 ani din Halaucesti s-a gandit ca Dacia vecinului oricum nu mai are utilitate asa ca s-a gandit sa ii fure o parte din piese.

Astfel, el a intrat intr-o anexa a casei lui Florian Sescu, unde acesta isi tinea automobilul si piesele acestuia, de unde a sustras cutia de viteze a masinii si alte componente metalice, in valoare de 550 lei.

Claudiu Pruteanu a incercat sa valorifice bunurile la unul din centrele de colectare a fierului vechi, insa a fost prins de catre politisti.

Acestia i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de furt iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii. Bunurile au fost restituite pagubitului.

Al doilea furt s-a petrecut pe data de 22 noiembrie 2012, in localitatea Mogosesti. Aici, un tanar de doar 13 ani, Mihai L, a intrat intr-o magazie care apartinea unei batrane de 86 ani, de unde a sustras aproximativ 15 kg de faina de grau si porumb. El a fost surprins de fiica proprietarei care a chemat politia.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow