More

  Furturile in mediul rural se inmultesc

  Array

  Chiar daca posturile de Politie din mediul rural au fost reinfiintate, hotii din aceste zone raman in continuare pe pozitii. Doua furturi au avut loc la doar o zi distanta unul de celalalt, in doua localitati din apropiere de Pascani.

  Primul s-a petrecut in noaptea de 20/21 noiembrie 2012, la Halaucesti. Claudiu Pruteanu, de 38 ani din Halaucesti s-a gandit ca Dacia vecinului oricum nu mai are utilitate asa ca s-a gandit sa ii fure o parte din piese.

  Astfel, el a intrat intr-o anexa a casei lui Florian Sescu, unde acesta isi tinea automobilul si piesele acestuia, de unde a sustras cutia de viteze a masinii si alte componente metalice, in valoare de 550 lei.

  Claudiu Pruteanu a incercat sa valorifice bunurile la unul din centrele de colectare a fierului vechi, insa a fost prins de catre politisti.

  Acestia i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de furt iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii. Bunurile au fost restituite pagubitului.

  Al doilea furt s-a petrecut pe data de 22 noiembrie 2012, in localitatea Mogosesti. Aici, un tanar de doar 13 ani, Mihai L, a intrat intr-o magazie care apartinea unei batrane de 86 ani, de unde a sustras aproximativ 15 kg de faina de grau si porumb. El a fost surprins de fiica proprietarei care a chemat politia.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier local a reclamat Primaria la 112, pentru depozitarea ilegala a gunoiului

  Un consilier local din Pascani a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a reclama Primaria municipiului ca depoziteaza ilegal gunoiul rezultat in urma...

  Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani, centru autorizat pentru certificări internaționale digitale

  Colegiul Național Mihail Sadoveanu Pașcani a devenit centru autorizat pentru certificări internaționale digitale. Elevii, profesorii, studentii, dar si cei care vor un loc de...

  Proiect: Statul plătește reabilitarea clădirilor cu risc seismic, proprietarul nu vinde clădirea timp de 10 ani

  Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Attila Cseke, a vorbit, la Piața Victoriei, despre planul autorităților de reabilitare a clădirilor cu risc seismic. Planul național de consolidare a clădirilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp