More

  Furturile in mediul rural se inmultesc

  Array

  Chiar daca posturile de Politie din mediul rural au fost reinfiintate, hotii din aceste zone raman in continuare pe pozitii. Doua furturi au avut loc la doar o zi distanta unul de celalalt, in doua localitati din apropiere de Pascani.

  Primul s-a petrecut in noaptea de 20/21 noiembrie 2012, la Halaucesti. Claudiu Pruteanu, de 38 ani din Halaucesti s-a gandit ca Dacia vecinului oricum nu mai are utilitate asa ca s-a gandit sa ii fure o parte din piese.

  Astfel, el a intrat intr-o anexa a casei lui Florian Sescu, unde acesta isi tinea automobilul si piesele acestuia, de unde a sustras cutia de viteze a masinii si alte componente metalice, in valoare de 550 lei.

  Claudiu Pruteanu a incercat sa valorifice bunurile la unul din centrele de colectare a fierului vechi, insa a fost prins de catre politisti.

  Acestia i-au intocmit un dosar de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de furt iar daca va fi gasit vinovat risca sa ajunga dupa gratii. Bunurile au fost restituite pagubitului.

  Al doilea furt s-a petrecut pe data de 22 noiembrie 2012, in localitatea Mogosesti. Aici, un tanar de doar 13 ani, Mihai L, a intrat intr-o magazie care apartinea unei batrane de 86 ani, de unde a sustras aproximativ 15 kg de faina de grau si porumb. El a fost surprins de fiica proprietarei care a chemat politia.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI