11.3 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Furt dintr-un magazin Kosarom. Hoții au furat încasările și bonurile de masă

Hoții sunt din ce în ce mai inventivi și profită de neatenția angajaților din magazine. Mai nou, ei urmăresc momente din zi în care aceștia au mai multe lucruri de făcut, astfel încât să poată acționa mai ușor.
Aseară în Pașcani, victima hoților a fost angajata unui magazin alimentar din rețeaua Kosarom, care a rămas fără încasările pe ziua respectivă și fără bonuri de masă.
Poliţia municipiului Paşcani a fost sesizată de angajata magazinului alimentar din localitate, cu privire la faptul că în jurul orei 19, persoane necunoscute au sustras din incinta magazinului, de după un raft, o pungă în care se aflau în jur de 1500 de lei şi bonuri de masă în valoare de peste 100 de lei.

La faţa locului polițiștii au constatat că reclamanta, la finalul programului a pus banii şi bonurile într-o pungă de plastic, însă într-un moment de neatenţie, întimp ce servea ultimii clienţi, persoane necunoscute au sustras punga care se afla la vedere pe un raft.
S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, iar cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii acestui furt.
Reprezentantul Inspectoratului de poliție atrage atenția că au mai fost sesizate furturi din magazine în care hoții acționează în grup, profitând de momente mai ocupate din zi sau acționează prin distragerea atenției angajaților pentru a putea acționa mai ușor.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow