13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Furt din curtea casei. Un gospodar a ramas fara betoniera

 

La data de 23 august a.c., poliţiştii Poliţiei mun. Paşcani au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii furturilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor din locuinţe, dependinţe şi anexe gospodăreşti, cât şi pentru identificarea şi cercetarea persoanelor bănuite de comiterea unor astfel de fapte sau a celor care se sustrag de la cercetări.
În cadrul acţiunii au fost legitimate 12 persoane, fiind conduse la sediul poliţiei pentru verificări 5 dintre acestea.

Exemple:

1. În urma activităţilor investigative şi de cercetare într-un dosar penal, privind plîngerea unei femei, din mun. Paşcani, referiotoare la distrugerea unui gard de la proprietatea sa, în noaptea de 29/30.05.2017, a fost identificat bănuitul comiterii faptei , un tânăr, din mun. Paşcani. Cercetările contiunăîn vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, iar la finalizarea lor, dosarul penal va fi înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani cu propunere procedurală.

2. În urma activităţilor de cercetare desfăşurate într-un dosar penal, privind plângerea unui bărbat din mun. Paşcani, referitare la furtul unei betoniere din curtea unei proprietăţi, faptă ce ar fi fost comisă în noaptea de 20/21 august a.c., au fost conduse la sediul poliţiei şi cercetate mai multe persoane, printre care şi doi tineri, ambii de 27 ani, din mun. Paşcani (bănuiţi de comiterea faptei). Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei, iar la finalizarea lor dosarul penal va fi înaintat la Parchetul de pe lîngă Judecătoria Paşcani, cu propunere procedurală.

BULETINUL DE PRESA – IJP IASI

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow