10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Furt de proportii in Piata Deal. Producatorii au ramas fara marfa din cauza paznicului

Furturi in serie la Piata Agroalimentara din Pascani. Mai multi comercianti au ramas fara marfa depozitata in dulapurile tarabelor, desi erau supravegheate de agentii unei firme de paza. O femeie a ramas fara 12 kg de miere, alta fara 20 de kg branzeturi iar banii de la un chiosc au disparut din sertar. La fel au patit si alti producatori care au avut curajul sa isi lase produsele in piata. La mare cautare au si muraturile sau miezul de nuca.

Furturile ar fi avut loc in cateva nopti la rand, saptamana trecuta. Dupe ce oamenii s-au certat intre ei au inceput ca caute hotul. Au ajuns la concluzia ca tocmai cel platit sa pazeasca marfa , a furat tot ce i-a iesit in cale. Este vorba despre Gheorghe Tudose, agent de paza de la firma DSS Security. Politia a intrat pe fir si a deschis un dosar penal.

Reprezentantii firmei nu vor sa comenteze aceste acuzatii. Paznicul banuit de furtul alimentelor nu a fost dat afara dar a fost mutat la un alt obiectiv.

Mentionam ca in pietele agroalimentare din Pascani nu sunt sisteme de supraveghere cu camera de luat vederi. Adminsitratia locala intentioneaza sa faca astfel de investitii cu bani de la bugetul local sau din fonduri europene.

Materialul video in cadrul buleinului de stiri INFOBIT.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow