More

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă, LUNI, în cartierele Sodomeni și Boșteni

  Array

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în cartierele Sodomeni și Boșteni

  Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în cartierele Sodomeni și Boșteni pe parcursul zilei de luni, atunci când vor avea loc reparații la o electropompă și se va înlocui instalația hidraulică la stația de repompare a apei Hăznășeni și Sodomeni. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

  În scopul reparării unei electropompe și a înlocuirii instalației hidraulice la stațiile de repompare a apei Hăznășeni și Sodomeni, luni 17 iulie 2017, în intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din cartierele Sodomeni și Boșteni, municipiul Pașcani.

  În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Se poate atât timp cât vrei! Criteriul verde ca măsură reală și imediată de suport pentru producătorii români

  Mai țineți minte îndemnul „Reinventați-vă!”, însoțit de un ridicat nepăsător de umeri și un zâmbet cinic? Ni se spunea asta în momentul în care...

  Ard câmpurile din județ. Pompierii chemați să intervină

  · În data de 10.04.2021, ora 13:02, un echipaj de stingere din cadrul Punctului de Lucru Hârlău al Secției de pompieri Târgu Frumos a...

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu

  Se deschide al doilea flux de vaccinare la Pascani. Creste incidenta in municipiu. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet