20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021
20.5 C
Paşcani
duminică, august 1, 2021

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în zona Deal din Pașcani, Sodomeni și Boșteni 

În scopul efectuării de către o firmă de construcții a unor lucrări de interconectare a rețelei de distribuție a apei, de 315 mm diametru, realizată pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Pașcani, cu rețeaua de distribuție a apei de 400 mm diametru de pe strada Moldovei, miercuri 14 noiembrie 2018, în intervalul orar estimat 08.00 – 20.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii din Zona Deal a municipiului Pașcani și în suburbiile Sodomeni și Boșteni.

Lucrările fac parte din proiectul ”Extindere și înlocuire rețele de distribuție și branșamente pe străzile Gării, Mihail Kogălniceanu și Eugen Stamate din municipiul Paşcani” și sunt realizate din fonduri proprii ApaVital.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

APA VITAL IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
20.5 ° C
22.1 °
19.1 °
70 %
2.5kmh
0 %
Dum
30 °
lun
34 °
mar
26 °
mie
29 °
joi
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI