Slider

COMUNICAT: În vederea remedierii unei avarii la conducta de aducțiune de 600 mm diametru care alimentează cu apă orașul Pașcani, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă joi 9 august 2018, până la ora estimată 20.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani, în localitățile Lunca, Boșteni și Sodomeni.
Avaria este localizată la o subtraversare a unui pârâu la intrarea în localitatea Stolniceni Prajescu și necesită o intervenție de remediere ce impune întreruperea furnizării apei potabile pentru consumatorii din Pașcani și zonele limitrofe.
Ora estimată de finalizare a intervenției este 20.00, reluarea furnizării apei potabile fiind condiționată și de refacerea nivelului apei în rezervoare.
Întrucât este necesară păstrarea rezervei minime de apă pentru incendiu, există o rezervă care va asigura temporar, între orele 20.00-22.00 alimentarea cu apă a consumatorilor, urmând ca pe timpul nopții să se refacă nivelul în cele 3 rezervoare, urmând ca ulterior să se revină la programul normal de furnizare.
Menționăm că ApaVital nu a putut asigura interconectarea cu aducțiunea de Timișești, care în alte situații a asigurat continuitatea furnizării apei potabile, întrucât avaria a survenit dupa locul unde este realizată legătura.
Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

APAVITAL

Slider