21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
21.5 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021

Furnizarea apei potabile este întreruptă în Pașcani, Lunca, Boșteni și Sodomeni

COMUNICAT: În vederea remedierii unei avarii la conducta de aducțiune de 600 mm diametru care alimentează cu apă orașul Pașcani, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă joi 9 august 2018, până la ora estimată 20.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani, în localitățile Lunca, Boșteni și Sodomeni.
Avaria este localizată la o subtraversare a unui pârâu la intrarea în localitatea Stolniceni Prajescu și necesită o intervenție de remediere ce impune întreruperea furnizării apei potabile pentru consumatorii din Pașcani și zonele limitrofe.
Ora estimată de finalizare a intervenției este 20.00, reluarea furnizării apei potabile fiind condiționată și de refacerea nivelului apei în rezervoare.
Întrucât este necesară păstrarea rezervei minime de apă pentru incendiu, există o rezervă care va asigura temporar, între orele 20.00-22.00 alimentarea cu apă a consumatorilor, urmând ca pe timpul nopții să se refacă nivelul în cele 3 rezervoare, urmând ca ulterior să se revină la programul normal de furnizare.
Menționăm că ApaVital nu a putut asigura interconectarea cu aducțiunea de Timișești, care în alte situații a asigurat continuitatea furnizării apei potabile, întrucât avaria a survenit dupa locul unde este realizată legătura.
Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

APAVITAL

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
21.5 ° C
21.9 °
20.1 °
80 %
4.1kmh
100 %
mie
21 °
joi
36 °
vin
30 °
sâm
33 °
Dum
31 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI