23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021
23.8 C
Paşcani
vineri, iulie 30, 2021

Furnizarea apei potabile este întreruptă în municipiul Pașcani

Furnizarea apei potabile este întreruptă în municipiul Pașcani

În vederea remedierii unei avarii la conducta de aducțiune de 600 mm diametru care alimentează cu apă orașul Pașcani, ApaVital se află în neplăcuta situație de a nu furniza apă potabilă miercuri 12 septembrie, în intervalul orar estimat 10.00 – 18.00, către utilizatorii din municipiul Pașcani, în localitățile Moțca, Sodomeni, Lunca, Boșteni și Blăgești.
Avaria este localizată în localitatea Stolniceni Prăjescu și necesită o intervenție de remediere ce impune întreruperea furnizării apei potabile pentru consumatorii din Pașcani și zonele limitrofe. Ora estimată de finalizare a intervenției este 18.00, reluarea furnizării apei potabile fiind condiționată și de refacerea nivelului apei în rezervoare. Menționăm că ApaVital nu a putut asigura interconectarea cu aducțiunea de Timișești, care în alte situații a asigurat continuitatea furnizării apei potabile, întrucât avaria a survenit dupa locul unde este realizată legătura.
Pentru a elimina cât mai rapid disconfortul utilizatorilor, ApaVital a mobilizat o echipă de intervenție, aceasta inițiind deja execuția lucrărilor de reparații. Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
23.8 ° C
25.4 °
22.6 °
68 %
1.8kmh
1 %
vin
23 °
sâm
31 °
Dum
30 °
lun
33 °
mar
26 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI