În scopul realizării lucrărilor de conectare a rețelei de distribuție de pe străzile Mihail Kogălniceanu și Eugen Stamate cu punctul termic CT1, din municipiul Pașcani, vineri 20 septembrie 2019, în intervalul orar estimat 08.00 – 18.00, furnizarea apei potabile va fi întreruptă către utilizatorii de la blocurile V1-3, C5, T1, P1, A4, A5, A6, C1, C2, C3, C4 de pe strada Ștefan cel Mare, blocurile B1, B2 de pe strada Cronicar Neculce și Eugen Stamate blocurile A1, A2, A3, municipiul Pașcani.

Lucrările fac parte din proiectul de investiții “Înlocuire reţele distribuţie apă şi refacere branşamente pe străzile Gării, Mihail Kogălniceanu şi Eugen Stamate, din municipiul Pașcani”, realizat din fonduri proprii ApaVital.

În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iaşi recomandă utilizatorilor afectaţi să-şi creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere. Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la numărul de telefon 0232.969.

APA VITAL

Slider


loading...
previous arrow
next arrow
Slider