More

  Funcționarii publici la cursuri

  Array

  Funcționarii publici din Pașcani merg la cursuri. Este vorba despre ore ce aduc la cunoștință noile modificări ale legii ce privesc achizițiile publice. Beneficiari sunt 53 de persoane din primărie dar și din instituțiile aflate în subordinea administrației locale.

  53 de angajați ai primăriei din Pașcani fac cursuri pentru o mai bună gestionare a achizițiilor publice. Acest program de pregatire “Utilizarea Eficienta a S.E.A.P.”  vine in intampinarea participantilor cu informatii proaspete atat despre noile functionalitati aparute in S.E.A.P., cat si despre noile modificari legislative din domeniul achizitiilor publice. Ele sunt predate într-o sală din cadrul primăriei Pașcani de către un profesor universitar de la Iași, iar prima grupă deja a ajuns la mijlocul orelor destinate pentru ei.

  Cursurile au fost solicitate de conducerea Municipiului și conține de la modul de interpretare până la aplicarea corectă a legislației în domeniul achizițiilor publice și cadrul legislativ, vor avea loc și discuții libere, iar la final vor primi un certificat de participare.

  Menționăm că pentru o persoană, primăria Pașcani a plătit 400 de lei. Prima grupă va finaliza cursurile mâine, iar a două grupă va începe cursurile peste două săptămâni. Din cele 53 de persoane, 27 sunt din primăriei, iar restul de la instituțiile subordonate.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Program special pentru colectarea hartiei, plasticului si metalului

  Schimbari importate la Pascani, privind programul de colectare al gunoiului. Incepand de pe 25 ianuarie a.c. operatorul de salubritate nu va mai...

  Trei morți în urma unui accident rutier în județul Iași – VIDEO

  Un accident foarte grav s-a produs joi la amiază în localitatea Scânteia. Trei persoane au murit. Un autocamion și un autoturism s-au ciocnit violent...

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI