More

  Funcţionarii nu înţeleg ce vorbesc consilierii locali. Gâlceava din şedinţe, imposibil de stenografiat

  Array

  Discuţiile furtunoase din legislativul păşcănean le da mari bătăi de cap functionarilor care trebuie să redacteze procesele verbale – stenogramele şedinţelor.
  Chiar la începutul dezbaterilor de astăzi un consilier PNL a atras atenţia că sunt aceste documente sunt aduse la cunoştinţă aleşilor locali şi supuse aprobării, cu întârziere.
  În replică functionarul care se ocupă de trancrierea şedinţei a explicat că întâmpină dificultăţi deoarece de pe înregistrările video nu prea se înţelege ce vorbesc consilierii. Asta deoarece consilierii fie uita să folosească microfonul fie vorbesc mai mulţi deodată, nu pe rând, fără înscrierea la cuvânt şi aprobarea preşedintelui de şedinţă, aşa cum prevede regulamentul de funcţionare.
  Rezolvarea acestei probleme a căzut în sarcina IT-istului Primăriei care trebuie să găsească urgent o soluţie pentru ca  gâlceava din şedinţele CLP Paşcani să fie pe înţelesul tuturor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Cumpărati un coș pascal făcut de copiii de la Asociația Lumină și Dar Pașcani. Bucuria micuților este dublă

  Apropierea sarbatorilor de Pasti se simte cu adevarat la centrul Asociatiei Lumina si Dar, coordonata de parintele Dumitru Cristea, din municipiul Pascani. Zeci de copilasi au confectionat cosuri pascale din hartie, care pot infrumuseta masa oricarui crestin in zi de sarbatoare. Un cos costa intre 8 si 10 lei si poate fi vazut si cumparat de pe pagina de Facebook a asociatiei. //

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism

  Minor de 15 ani, depistat în trafic la volanul unui autoturism. //

  Ministerul Muncii a modificat modelul contractului de muncă și a introdus o nouă obligație pentru angajatori

  Ministerul Muncii a modificat modelul cadru al contractului individual de muncă și a introdus o nouă obligație care îi revine angajatorului: să informeze salariatul, în momentul angajării, cu privire la obligația de a adera la un fond de pensii administrat privat. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet