More

  Funcționarii lui Zuzan blochează activitatea consilierilor locali

  Array

  Unii functionari din Primaria Pascani blocheaza activitatea legislativului local. Mai multe proiecte de hotarare initiate de consilieri nu intra in dezbatere publica pentru ca nu au avizele serviciilor de specialitate din cadrul Primariei.
  Marius Pintilie, consilier local PNL are depuse 3 proiecte de hotarare la secretariatul Primariei si Consiliului Local Pascani. Unul din februarie iar restul de la inceputul lunii martie, a.c. Este vorba despre o propunere privind redeschiderea circulatiei pe strada Eugen Stamate, o solutie pentru decongestionarea traficului rutier din zona pietelor si infiintarea unei comisii pentru achizitionarea unui teren.
  In aceeasi situatie, se afla consilierul PP-DD Ioan Danu. El a depus inca de anul trecut doua proiecte de hotarare care nici acum nu au intrat pe ordinea de zi. Unul dintre ele se refera la montarea de aparate GPS pe masinile din serviciile publice locale.
  Desi sunt importante, nici unul dintre ele nu a fost analizat si avizat de comisiile de specialitate. Secretarul Primariei motiveaza ca materialele au fost inaintate serviciilor de specialitate, la Patromoniu, Juridic sau Urbanism. Se intelege astfel, ca functionarii aflati in subordinea lui blocheaza la comanda cuiva sau din neglijenta demersurile consilierilor si le tin proiectele in sertare. Nimeni nu a facut nici o ancheta administrativa ca sa afle cine este vinovat. Nimeni nu a fost sanctionat!
  Mentionam ca in conformitate cu prevederile legale proiectele care nu obtin rapoartele de specialitate in 30 de zile se considera avizate tacit. In acest sens, dupa atentionarile din Consiliul Local, secretarul Primariei a solicitat primarului ca proiectele sa intre pe ordinea de zi a sedintei de la sfarsitul acestei luni.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp