22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
22.3 C
Paşcani
duminică, iulie 25, 2021
Array

Funcționarii lui Zuzan blochează activitatea consilierilor locali

Ultimele știri

Unii functionari din Primaria Pascani blocheaza activitatea legislativului local. Mai multe proiecte de hotarare initiate de consilieri nu intra in dezbatere publica pentru ca nu au avizele serviciilor de specialitate din cadrul Primariei.
Marius Pintilie, consilier local PNL are depuse 3 proiecte de hotarare la secretariatul Primariei si Consiliului Local Pascani. Unul din februarie iar restul de la inceputul lunii martie, a.c. Este vorba despre o propunere privind redeschiderea circulatiei pe strada Eugen Stamate, o solutie pentru decongestionarea traficului rutier din zona pietelor si infiintarea unei comisii pentru achizitionarea unui teren.
In aceeasi situatie, se afla consilierul PP-DD Ioan Danu. El a depus inca de anul trecut doua proiecte de hotarare care nici acum nu au intrat pe ordinea de zi. Unul dintre ele se refera la montarea de aparate GPS pe masinile din serviciile publice locale.
Desi sunt importante, nici unul dintre ele nu a fost analizat si avizat de comisiile de specialitate. Secretarul Primariei motiveaza ca materialele au fost inaintate serviciilor de specialitate, la Patromoniu, Juridic sau Urbanism. Se intelege astfel, ca functionarii aflati in subordinea lui blocheaza la comanda cuiva sau din neglijenta demersurile consilierilor si le tin proiectele in sertare. Nimeni nu a facut nici o ancheta administrativa ca sa afle cine este vinovat. Nimeni nu a fost sanctionat!
Mentionam ca in conformitate cu prevederile legale proiectele care nu obtin rapoartele de specialitate in 30 de zile se considera avizate tacit. In acest sens, dupa atentionarile din Consiliul Local, secretarul Primariei a solicitat primarului ca proiectele sa intre pe ordinea de zi a sedintei de la sfarsitul acestei luni.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer fragmentat
22.3 ° C
24.1 °
21.3 °
62 %
2.1kmh
78 %
Dum
21 °
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI