More

  Funcționar public acuzat de vorbe grele

  Array

  Un funcţionar public din Primăria Paşcani este pe cale de a fi dat în judecată de o femeie. Ea susţine că salariatul instituţiei i-ar fi vorbit urat de nenumărate ori, iar din cauza supărării a avut nevoie de îngrijiri medicale. Povestea a fost relatată astăzi la audienţele susţinute de viceprimarul Gabriela Nedelcu.

  Femeia susţine că, atunci când a încercat să depună un dosar pentru comisia de verificare medicală, Vasile Cardaş, funcţionar la Serviciul de Asistenţă Socială ar fi jignit-o şi i-a aruncat actele pe jos.

  Păşcăneanca Anişoara Selevestru povesteşte că ultimul incident avut cu angajatul Primăriei a fost chiar săptămâna trecută în faţa sălii de sport de la Stadion. Atunci femeia a vrut să îl întrebe de un dosar, însă Vasile Cardaş s-a enervate aşa tare încât a vrut să o lovească.

  Funcţionarul incriminat neagă acuzaţiile. El susţine că a ajutat-o pe femeie să îşi întocmească dosarele pentru comisie, i-a dus actele de multe ori la Iaşi şi că nemulţumirile ar fi din alte motive.

  Dacă conducerea instituţiei nu va lua atitudine, femeia intenţionează să se adreseze instanţelor de judecată.

  Reprezentanta Primăriei vrea să medieze acest caz. Gabriela Nedelcu a propus o întâlnire săptămâna viitoare între cele două părţi pentru a afla adevărul.

  Menţionăm că în acest an nici un angajat al Primăriei nu a fost sancţionat disciplinar deşi aproape la fiecare şedinţă de audienţe contribuabili sunt nemulţumiţi de modul în care le sunt rezolvate solicitările.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  Elevii ar putea reveni în bănci pe 8 februarie. 65% din cadrele didactice din zona Pașcani programate pentru vaccinare 

  Mai sunt cateva zile din semestrul I de scoala, urmeaza o saptamana de vacanta, iar din semestrul al II-lea, elevii ar putea reveni in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI