20.5 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

“Fulgi de bucurie” pentru copiii speciali

“Fulgi de bucurie” pentru copiii speciali

Și în acest an va avea loc o nouă ediție a Carnavalului pentru copiii speciali din județul Iași. Prezența a fost anunțată deja pentru ziua de vineri, 16 decembrie, când sala de festivități a Liceului Trinitas din Târgu frumos va găzdui cea de-a III a ediție a evenimentului la care vor participa aproape 300 de persoane. Cadourile vor fi aduse de un trimis al lui Moș Crăciun și au o valoare de o sută de lei.

Moş Crăciun vine mai repede pentru copiii din şcolile speciale aflate în subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi. Evenimentul „Fulgi de bucurie” va aduce la Liceul Trinitas din Târgu Frumos momente delicate ce ne vor introduce în atmosfera de Crăciun, cum ar fi dansuri, scenete, cântece și chiar o expoziție tematică. Bugetul alocat evenimentului este de 28.000 lei. Mai exact, vor fi cumpărate cadouri în valoare de câte o sută de lei fiecare.

Participanți la eveniment sunt elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Holban” Iasi,  Liceul Tehnologic Special „Vasile Pavelcu” Iasi, Liceul Special „Moldova” Tirgu Frumos, Liceul Tehnologic „Trinitas” Tg. Frumos, Scoala Gimnaziala Speciala „Constantin Paunescu” Iasi Scoala Gimnaziala Speciala Pascani.

Evenimentul „Fulgi de bucurie” este inițiat de consilierul județean Mihaela Ivancia.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow