8.9 C
Paşcani
miercuri, octombrie 20, 2021

Fructe si legume donate la Scoala Speciala Pascani

Donatie de fructe si legume, astazi, la Scoala Speciala din municipiul Pascani. O societate din Cotnari a adus elevilor din unitatea de invatamant 100 de kilograme de mere, nuci, struguri, cartofi sau varza. Si nu au fost singurii care au daruit alimente sanatoase scolarilor speciali, pentru ca in aceasta perioada a avut loc “Saptamana fructelor si legumelor donate”.

De luni a inceput “Saptamana fructelor si legumelor donate” in peste o suta de unitati de invatamant din judetul Iasi. Scoala Speciala a facut parte din acest proiect  si in acest an, iar elevii au primit cantitati impresionate de alimente sanatoase de la mai multi voluntari. Printre acestia se numara elevi si profesori de la Colegiul “Mihail Sadoveanu” Pascani, Liceul Tehnologic “Nicolae Iorga” Pascani, Scoala Profesionala Cristesti si Colegiul Tehnic “Unirea” Pascani.

Legumele si fructele donate catre Scoala Speciala au fost pregatite in bucatarie chiar de voluntari si elevi, iar o parte din ele, au fost facute pachete si date copiilor proveniti din familii defavorizate.

Astazi o alta donatie importanta a ajuns in scoala. O societate din Cotnari a adus 100 de kilograme de mere, un sac de varza si mai multe sacose cu morcov, ceapa, cartofi sau struguri.

Mentionam ca scopul acestei campanii, care se deruleaza in perioada 20-24 noiembrie, este de a sensibiliza elevii şi profesorii din unităţile de învăţământ cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente. Prin acest demers se intenţionează consolidarea abilităţilor copiilor de a trăi împreună cu ceilalţi într-o societate unită şi solidară .

DE LA ACELAȘI AUTOR

Bărbat prins în utilajul de tocat porumb, la Tătăruși

Clipe de groaza pentru un barbat de 53 de ani din localitatea Tatarusi, luni, 18 octombrie, dupa...

Schimbări în conducerile școlilor. Primele rezultate, la proba scrisă

Vor fi schimbari in conducerile scolilor din Pascani, dar si din comunele apropiate sau Harlau. Vineri, 15...

Teroare pe DJ 208 L Pașcani-Miroslovești. Trafic greu, nu sunt marcaje, fisuri în pereți locuințelor din cauza trepidatiilor

Teroare pe un drum judetean asfaltat in urma cu circa un an de zile. DJ 208 L...

Ocolul Silvic Pașcani vinde lemn de foc. Șapte parchete deschise în comunele apropiate municipiului

Locuitorii din comunele apropiate municipiului Pascani si chiar din oras si suburbii, care isi incalzesc locuinta cu...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI