21 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Fructe-minune pentru sănătatea și silueta oricui

Există mai multe fructe care fac minuni pentru sănătatea și silueta oricui.

„Fructele sunt foarte importante pentru sănătatea organismului. E adevărat, conțin fructoză, adică zahăr, deci trebuie consumate cu grijă pentru că pot îngrășa dar, de asemenea, au multiple efecte benefice asupra organismului fiindcă sunt pline de vitamine și minerale, de care are nevoie organismul în funcționarea lui.

Iar, dacă sunt mâncate corect, nici nu îngrașă. Adică în prima parte a zilei, de exemplu ca gustare sau micul dejun poate fi înlocuit cu o masă de fructe. Ideea este să le mâncați separat, la distanță de 2 ore de orice altă masă pentru că vă influențează digestia”, a scris Andreea Sava pe blogul său dedicat stilului de viață sănătos.

Top 5 fructe bune pentru sănătate și siluetă

1. Fructele roșii

Adică cele de pădure, rodii, capșuni etc. Bogate în fibre și antioxidanți, îmbunătățesc digestia, reduc stratul adipos, deci nu doar că nu îngrașă dar te ajută să slăbești și să lupți cu celulita, combat procesele inflamatorii și de oxidare din organism, deci încetinesc îmbătrânirea, plus că sunt foarte hrănitoare fiindcă au conținut ridicat de vitamine și minerale.

2. Avocado

Este cea mai bună sursă de grăsimi sănătoase, reglează nivelul trigliceridelor, reduce riscul de boli cardio-vasculare, conține 20 de vitamine și minerale și ajută la fixarea nutrienților, te ajută să slăbești și combate procesele de oxidare, cele responsabile cu îmbătrânirea.

3. Ananas

Este inclus în rândul plantelor medicinale. Favorizează digestia, ajută la arderea grăsimilor, reglarea colesterolului și zahărului din sânge, este revigorant, bun antidepresiv, reduce celulita și conține multe elemente antioxidante care combat îmbătrânirea.

4. Bananele

Sunt, poate, cea mai importantă sursă de potasiu care ajută la reglarea tensiunii și la sănătatea întregului sistem cardio-vascular. Continuarea aici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow