9.6 C
Paşcani
luni, octombrie 2, 2023
Array

Frica mai mare decat beneficiile. Patru candidati pentru CA-urile de la apa si salubritate au refuzat sa vina la interviu

Încă o încercare pentru completarea conducerilor de la societăţile aflate în subordinea Consiliului Local Paşcani. În cursul zilei de astăzi s-au prezentat doar doi candidaţi la interviurile pentru stabilirea noilor membri ai Consiliilor de Administratie de la societatea de apă şi cea de salubritate. Este vorba despre fostul secretar Mircea Zuzan şi Dragoş Ionescu, preşedintele CA-ului de la Prest Serv Apa SA. Rezultatele finale ar urma să fie făcute publice în cursul zilei de mâine, dacă nu cumva se va stabili prelungirea concursului cu încă o zi.
Au refuzat să vină la interviu contabila Daniela Marcovschi, fostul director Ioan Prisecaru, Doina Crăciun şi Răzvan Gheorghiu.
Menţionăm că selectarea noilor membri a fost reluată săptămâna trecută, în zilele de marţi şi miercuri, după ce hotărârile legislativului local- aprobate în anul 2013, prin care a fost stabilită noua componenta, au fost anulate în instanţă.

Alte articole