25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Fraţii de peste Prut invitaţi la „Zilele oraşului Paşcani”

ialoveni

In cele trei zile, cat va tine sarbatoarea orasului Pascani, administratia locala s-a gandit sa-i invite si pe „fratii” de peste Prut. In zilele urmatoare, cei de la conducerea orasului Ialoveni, vor fi invitati pentru a fi prezenti la cea de-a 5 a editie a „Zilelor Orasului Pascani”, ce va avea loc in perioada 5 – 7 iulie 2013. De ei se va ocupa personal primarul Dumitru Pantazi.

In ultimele zile, presedintele comisiei care se ocupa de organizarea sarbatorii, viceprimarul Vasile Axinte a primit numeroase oferte de la firmele specializate. Cu unii reprezentantii s-a si intalnit. Este vorba despre o firma din Suceava si una din Bacau, cu care se negociaza, pentru a se stabili onorariul, dar si ce formatii si artisti de muzica usoara si populara vor urca pe scena pentru a incanta pascanenii. Daca se va ajunge la un acord, cel mai probabil saptamana viitoare se va incheia contractul si vom sti cu exactitate ce artisti vor veni, in cele 3 zile, la Pascani.

In cele cateva intalniri care au avut loc cu membrii comisiei pentru organizarea „Zilelor orasului” s-a stabilit ca in prima zi va veni la Pascani, Filarmonica din Iasi, va avea loc Gala Sportului Pascanean, dar si premierea sefilor de promotie, din Pascani, din acest an scolar. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow