spot_img
More

  Fraţii de peste Prut invitaţi la “Zilele oraşului Paşcani”

  Array

  ialoveni

  In cele trei zile, cat va tine sarbatoarea orasului Pascani, administratia locala s-a gandit sa-i invite si pe “fratii” de peste Prut. In zilele urmatoare, cei de la conducerea orasului Ialoveni, vor fi invitati pentru a fi prezenti la cea de-a 5 a editie a “Zilelor Orasului Pascani”, ce va avea loc in perioada 5 – 7 iulie 2013. De ei se va ocupa personal primarul Dumitru Pantazi.

  In ultimele zile, presedintele comisiei care se ocupa de organizarea sarbatorii, viceprimarul Vasile Axinte a primit numeroase oferte de la firmele specializate. Cu unii reprezentantii s-a si intalnit. Este vorba despre o firma din Suceava si una din Bacau, cu care se negociaza, pentru a se stabili onorariul, dar si ce formatii si artisti de muzica usoara si populara vor urca pe scena pentru a incanta pascanenii. Daca se va ajunge la un acord, cel mai probabil saptamana viitoare se va incheia contractul si vom sti cu exactitate ce artisti vor veni, in cele 3 zile, la Pascani.

  In cele cateva intalniri care au avut loc cu membrii comisiei pentru organizarea “Zilelor orasului” s-a stabilit ca in prima zi va veni la Pascani, Filarmonica din Iasi, va avea loc Gala Sportului Pascanean, dar si premierea sefilor de promotie, din Pascani, din acest an scolar. ziarulorizont.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet