16.6 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 18, 2021
Array

Fratie doar pe hartie. Nici in acest an reprezentantii Pascaniului nu merg la sarbatoarea fratilor de peste Prut

Fratie doar pe hartie intre municipiul Pascani si orasul Ialoveni din Republica Moldova. Si in acest an administratia locala este la un pas de a refuza invitatia fratilor moldoveni de a participa la sarbatoarea orasului care va avea loc in ziua de 27 octombrie , odata cu sarbatorirea Sf. Paraschiva, pe stil vechi. Invitatia de participare a fost trimisa saptamana trecuta, doar petru 4 persoane, insa reprezentantii Primariei Pascani nu au confirmat inca prezenta. Mai mult viceprimarul Vasile Axinte a admis ca este posibil ca si in acest an invitatia sa nu fie onorata desi mai multi functionari din Primarie au spus ca se pregateste o astfel de excursie cu un autocar.
Nici primarul Pantazi nu a confirmat deplasarea la Ialoveni deaorece pe data de 26 octombrie isi sarbatoreste ziua onomastica.
Mentionam ca la fel s-a intamplat si anul trecut, administratia din Pascani fiind nemultumita de faptul ca numarul de invitatii era mult mai mic decat al celor care doreau sa se deplaseze la Ialoveni.
De asemenea la Zilele Municipiului Pascani din perioada 2-7 iulie, administratia de peste Prut a refuzat sa participe pe motiv ca legislativul din Ialoveni era convocat in sedinta extraordinara pentru a discuta o serie de probleme urgente.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI