13.1 C
Paşcani
marți, septembrie 28, 2021
Array

Francezii mai interesați decât cei din Primăria Pașcani de soarta câinilor comunitari. Vor să adopte încă 40 și să reabiliteze padocul

asociatia mukitza fr

Francezii sunt mai interesati decat reprezentantii Primariei Pascani de soarta cainilor comunitari. In cursul zilei de astazi, 11 octombrie, doua reprezentante ale Asociatiei Mukitza din Franta au vizitat padocul de caini, apoi au pus bazele incheierii unui protocol de colaborare cu administratia locala. Ele au declarat ca sunt nemultumite de conditiile in care traiesc cainii stransi de pe strazile Municipiului si au spus ca vor sa adopte inca 40 dintre ei, sa-i duca in Franta.
Dupa vizita de la padoc, reprezentantii asociatie de protectie a animalelor s-au deplasat la Primaria Pascani pentru a incheia un acord de colaborare. Ele au discutat cu administratorul public, Gica Zanet, atat primarul, cat si viceprimarul fiind ocupati cu alte treburi.

Reprezentantele Asociatiei Mukitza au spus vor sa sprijine administratia din Pascani pentru marirea padocului si pentru imbunatatirea conditiilor de hrana si ingrijire. Totodata au atras atentia ca animalele devin agresive tocmai pentru ca nu sunt ingrijite cum trebuie si au cerut sa fie luate masure sustinute pentru sterilizarea si deparazitarea lor.

In acelasi context, administratorul public, Gica Zanet a spus ca Primaria va demara o campanie de informare privind adoptiile de caini si a facut un apel la iubitori de animale din Pascani sa se implice in aceasta actiune.

Mentionam ca Asociatia Mukitza a mai preluat pana acum de la padocul din Pascani, peste 1oo de caini comunitari care au fost transportati in Franta, in vederea ingrijirii sau adoptiei lor de iubitorii de animale de acolo. ziarulorizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Pensionarea la 70 de ani şi interdicţia cumulării pensiei cu salariu, aprobate de Senat

Senatul a aprobat cu 71 de voturi „pentru” şi 58 „împotrivă” proiectul de lege care prevede pensionarea...

Pelerinii au început să vină la Iași cu două săptămâni înainte de sărbătoarea Sfintei Parascheva

Oameni din toate colțurile țării vin deja să se închine sfintei spun ei, să evite aglomerația, dar...

Vremea se răcește și apar ploile. Prognoza pentru următoarele săptămâni, în fiecare regiune

Vremea se răcește în următoarele zile și apar ploile, potrivit prognozei ANM. Pana pe 10 octombrie, in...

Vine sezonul rece! Aveți grijă la întreținerea sobelor și centralelor termice

Se apropie sezonul rece si in fiecare an se intampla tragedii din cauza sobelor si a centralelor...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI