10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Francezii construiesc padocul pentru caini la Motca, nu la Pascani

Pascaniul a pierdut 10.000 de euro si sprijinul unei asociatii internationale pentru protectia animalelor. Este vorba despre francezii de la Remember Me, care au ales sa colaboreze cu administratia din Motca. Ei au incheiat un parteneriat cu Primaria din localitate in cursul zilei de ieri pentru construirea unui padoc langa o padure. Terenul apartine unui localnic, iar Primaria s-a angajat sa amenajeze drumul de acces.

Construirea unui padoc este necesara pentru comuna deoarece in ultima perioada cele doua sate componente s-au umplut de maidanezi, care pot oricand ataca. Potrivit acordului de parteneriat, asociatia Remember Me France va organiza timp de doua zile pe an campanii de sterilizare gratuite in Motca atat pentru cainii vagabonzi cat si pentru cei cu stapani.

Francezii au facut aceeasi propunere si Primariei Pascani, insa din anumite motive, aceasta a fost refuzata. Potrivit celor spuse de purtatorul de cuvant al institutiei, Cristian Menegon, in ultima perioada doua persoane din Germania s-au aratat interesate pentru a imbunatati situatia de la padocul din oras.

Mentionam ca asociatia respectiva au adoptat foarte multi caini maidanezi din Pascani si au ajutat cu hrana pentru animale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow