2.2 C
Paşcani
marți, ianuarie 31, 2023

FOTO/VIDEO – 50 de ani de rugby la Pașcani – eveniment de anvergura pentru sportul pășcănean

Stadionul de la Colegiul Unirea din zona Vale Pascani a fost duminica, 15 august, locul unde s-au trait nostalgii si retrait clipe importante din sportul cu balonul oval. S-au marcat 50 de ani de rugby in municipiu, iar evenimentul a unit jucatorii actuali cu cei din generatiile trecute si cu persoanele care au pus bazele acestui sport.


Intalnirea a debutat cu un meci intre CSM Pascani si Politehnica Iasi. A urmat apoi un joc intre veteranii acestui sport. Meciurile demonstrative s-au derulat in timp ce pe stadion rasuna imnul Clubului Sportiv Municipal.

Evenimentul a continuat cu discursuri in sala de festivitati de la Colegiul Tehnic CF Unirea. Au participat reprezentanti ai administratiei locale, fosti si actuali jucatori internationali, precum si antrenorul lotului național de rugby feminin, Neculai Tarcan.

Printre ei s-a aflat si Dumitru Pintilie, fost antrenor de rugby, cel care a pus bazele acestui sport în municipiu. Si primarul, Marius Pintilie, a vorbit despre acest eveniment important pentru comunitate.

Sarbatorirea a jumatate de secol de rugby la Pascani s-a incheiat cu acordarea de diplome rugbiștilor care au făcut performanță si care reprezintă un motiv de mândrie.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow