10.4 C
Paşcani
duminică, aprilie 2, 2023
Array

FOTO SI VIDEO Balul Bobocilor la Colegiul CF Unirea Pascani: “Miss si Mr. Boboc” – Maria Hulubencu si Valentin Marcu; ,,Miss si Mr. Popularitate” – Daiana Podeanu si Bogdan Balasa

miss boboc

Sarbatoare pentru Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”, Paşcani. Vineri dupa-amiza de la ora 16.00, pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadoveanu” a avut loc Balul Bobocilor, editia 2015.

„Tema balului a fost Bobocii la Hollywood, ipostază care îi provoacă pe participanţi la a dovedi că pot fi adevărate staruri de cinema, cel puţin pentru seara concursului” se arata intr-un comunicat de presa. In concurs au intrat sapte perechi de tineri de clasa a -IX-a.

Titlurile de “Miss si Mr Boboc” au fost castigate de Maria Hulubencu si Valentin Marcu iar cele de „Miss si Mr Popularitate” de Daiana Podeanu si Bogdan Balasa.

miss popularitate

Organizatorii evenimentului sunt  elevii claselor  a  XII-a, diriginţii acestora (profesor Adriana  Vatavu, profesor Daniela  Diaconu, profesor Marius  Puţintelnicu, profesor Maria Luchian, profesor Gabriela Panţiru, profesor Iuliana Gordin, profesor Mugurel Spătaru, profesor Cristina Mihai) şi  consilierii educativi din şcoală (profesor Mihaela Hărăţu şi profesor Emilia Coşniţă).

Invitaţii speciali au fost Jimmy  Dub şi Andeeno Dammas.

Galerie Foto Balul Bobocilor Colegiul Cf Unirea Pascani- 215

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow