32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022

FOTO | Ruinele blocului de la baza pantei Mârzasca, pericol public. Cetățenii cer autorităților să intervină

Pericol public la blocul aflat în paragină, de pe strada 1 Decembrie 1918, din apropierea pantei Mârzasca, din municipiul Pașcani. Construcția neterminată de zeci de ani este adăpost improvizat pentru oamenii străzii, un focar de infecție și un loc în care se întâmplă tot felul de grozăvenii, reclamă locatarii din zonă.

Aceste aspecte au fost aduse la cunoștință administrației locale, în conferința de presă de joi, 19 mai. Primarul municipiului, Marius Pintilie, a spus că ruinele din zonă au fost revendicate de CFR în urmă cu circa un an și că municipalitatea nu poate interveni.  Mai mult, CFR a început demersurile pentru a scoate la vânzare blocul neterminat, în speranța că vor fi investitori interesați să finalizeze construcția.

În zona este și o temelie abandonată, unde sunt aruncate gunoaie de tot felul. În urmă cu câțiva ani se vehicula ideea ridicării unui bloc ANL în zonă, însă edilul a precizat că așa ceva nu este posibil.

De precizat este faptul că blocul respectiv este de zeci de ani de zile în paragină. Construcția a fost începută de către cei de la SNCFR, fiind în proprietatea lor. Din lipsa de fonduri, lucrările la bloc au fost oprite, iar de atunci zona a fost un loc de adăpost pentru oamenii străzii și subiectul a numeroase reclamații.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow