1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

FOTO | Primul episod de iarnă din acest sezon. Nu au fost probleme în Pașcani și împrejurimi

A fost primul episod de iarna adevarata in Pascani, Targu Frumos, Harlau si comunele din imprejurimi, din acest sezon rece. Marti dimineata, 7 decembrie, a inceput sa ninga ca in povesti, dupa ce initial a fost o ploaie inghetata, iar drumurii au iesit pe strazi pentru a imprastia material antiderapant.

Viceprimarul municipiului Pascani, Cristian Ratoi, spune ca echipajele pentru deszapezire au intervenit de la primele ore ale zilei pe strazile din oras, dar si din suburbii si ca nu au fost semnalate probleme.

Soferi trebuie sa fie mai atenti la drum si in orele ce urmeaza. Pana miercuri, 8 decembrie, ora 18:00, a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în sudul și estul Transilvaniei, precum și în nordul și centrul Moldovei și zona de munte.

În aceaste regiuni vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, existând posibilitatea depunerii unui strat de zăpadă pe alocuri consistent, îndeosebi în zona montană și submontană. De asemenea, în zona montană înaltă, iar pe arii restrânse și în Moldova, vor fi intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, viscolind ninsoarea.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere atrage atenția că în această perioadă, pe rețeaua rutieră apare frecvent fenomenul de ceață ce reduce semnificativ vizibilitatea. Conducătorii auto sunt rugati să circule cu atenție, să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile instituite pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

Informații privind starea drumurilor naționale din zona Moldovei, puteti afla sunand la nr de telefon, dispecerat DRDP Iași – tel. 0232/213168.

In municipiul Pascani si suburbii, reclamatiile privind deszapezirea pot fi facute la nr de telefon  0783.228.931.

 

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...