19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022

FOTO| Premierea concursului de machete „Planeta azi și mâine”. Viitorul Pământului, prin ochii elevilor pășcăneni

Început de săptămână perfect pentru circa 200 de elevi din Pașcani și suburbii. Luni, 6 iunie, a avut loc premierea concursului „Planeta azi și mâine”, cea de-a treia ediție, organizat de Asociația ACVO, înființată de compania APAVITAL Iași. Festivitatea s-a ținut pe platoul din fața Primăriei Pașcani, iar piațeta a fost plină de elevi, entuziasmați de eveniment.

Premiul I a fost câștigat de echipajul Liceului Teoretic Miron Costin.

Premiul II de echipajul Școlii Gimnaziale Iordache Cantacuzino.

Premiul III a fost câștigat de mai multe echipaje, fiecare cu proiectul lui. Este vorba despre elevi de la Liceul Tehnologic Mihai Busuioc, Școală Gimnazială Gâștești și Liceul Tehnologic Nicolae Iorga.

La fel, în categoria mențiuni, au fost mai mulți câștigători. Machetele elevilor de la Liceul Tehnologic Nicolae Iorga și Școlile Gimnaziale Sodomeni, Lunca și Iordache Cantazino au fost clasate în această categorie.

Toți câștigătorii au primit dulciuri și cărți, iar ocupanții celor trei locuri și câte un ghiozdan.

Competiția este destinată elevilor din clasele primare, scopul fiind de a trage un semnal de alarmă în privința degradării constante a mediului înconjurător.

Menționam că Asociația ACVO a fost înființată de către compania ApaVital, la începutul anului 2018, pentru a da viață proiectelor sale de responsabilitate socială și de implicare în comunitate. Câteva dintre temele importante din agenda asociației sunt dezvoltarea urbană, protecția sustenabilă a mediului, spiritul civic și spiritul de colaborare între oameni, evoluția personală și autocunoașterea. O parte însemnată din proiectele ACVO este îndreptată spre adolescenți.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow