1.9 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 3, 2022

FOTO Polițiștii, prezenți la Ruginoasa înainte de tradiționala bătălie a mascaților. Recomandări privind obiceiul ce are loc, în fiecare an, la data de 31 decembrie

C.P. Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Biroului Siguranţă Şcolară şi Serviciului de Ordine Publică au desfăşurat o activitate informativ-preventivă la Ruginoasa, premergător obiceiului ce are loc, în fiecare an, la data de 31 decembrie, pe raza acestei localităţi.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii le-au transmis cetăţenilor comunei Ruginoasa că respectă obiceiurile locului, dar şi faptul că manifestările prilejuite de acestea nu justifică nerespectarea legii.

Astfel, localnicii au fost informaţi că poliţiştii vor acţiona cu fermitate pentru luarea măsurilor legale în contextul în care vor fi constatate încălcări ale normelor contravenţionale sau penale.

Pe parcursul activităţilor, poliţiştii au distribuit peste 200 de pliante cu mesaje privind prevenirea faptelor comise cu violenţă, precum şi 30 de afişe.

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow