-6.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

FOTO | Pașcaniul se îmbracă pentru sărbătorile de iarnă! A început montarea iluminatului festiv

Pascaniul se imbraca pentru sarbatorile de iarna! Luni, 15 noiembrie, a inceput sa fie montat iluminatul festiv in municipiu. Pregatirile pentru cel mai frumos sezon din an au inceput din zona Vale a orasului, iar pana dupa amiaza, muncitorii au ajuns si pe strada Stefan cel Mare, in centru.

Potrivit celor spuse de viceprimarul, Cristian Ratoi, anul acesta pascanenii dar si cetatenii aflati in trecere prin oras, se vor bucura de noi ornamente festive.

Viceprimarul spune ca vor fi cumparate noi decoratiuni, printre care si figurine 3D, in valoare de circa 150.000 de lei. Intretinerea instalatiilor vechi cat si achizitionarea acestora noi fac parte din contractul privind modernizarea şi extinderea iluminatului public din Paşcani, incheiat de vechea administratiei cu Urbioled SRL, in primavara anului trecut, precizeaza Cristian Ratoi.

Esplanada ar urma sa arata altfel in aceste sarbatori de iarna, in piateta din fata Primariei va fi amenajat micul parculet tematic pentru copii, iar mai multi brazi impodobiti ar urma sa fie pusi in anumite zone din oras. Iluminatul festiv va fi pus si in suburbii, in zonele principale.

Ornamentele ce aduc pe strazile Pascaniului magia sarbatorilor vor incepe sa straluceasca, cel mai probabil, pe 6 decembrie, de Sfantul Nicolae, informeaza reprezentantii administratiei locale.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow