More

  Fotbalul pascanean, rezultate deplorabile. Primarul invita oamenii de afaceri sa preia echipa

  Discutii neasteptate in cadrul legislativului pascanean, cu privire la situatia dramatica in care a ajuns echipa locala de fotbal. Desi in dezbatere era programul si finantarea aferenta activitatilor culturale si sportive, programate in luna Decembrie, consilierul Vasile Avramiuc a facut o radiografie la sange a activitatii fotbalistice de la Clubul Sportiv Municipal Pascani si a solicitat interventia de urgenta a administratiei locale. Fostul crainic de la meciurile CFR Pascani a sublinait ca fotbalul pascanean a ajuns intr-o situatie ridicola, iar echipa actuala este cea mai slaba din Romania, conform rezultatelor rusinoase obtinute in ultima perioada.

  Primarul Dumitru Pantazi a spus ca municipalitatea aloca anual cate 1 milion de lei pentru acoperirea cheltuielilor de functionare a Clubului Sportiv Municipal Pascani si ca nu pot fi dati bani de la bugetul local pentru sustinerea activitatilor sportive. Edilul a atras atentia ca sunt deja procese in tara si persoane condamnate pentru astfel de cheltuieli. El a facut apel catre oamenii de afaceri interesati sa preia si sa investeasca in echipa de fotbal a municipiului Pascani, in regim privat.

  De cealalta parte liderul opozitiei a precizat ca administratia locala ar trebui, mai intai, sa stabileasca obiective concrete echipei de fotbal, dupa care conducere clubului sa fie trasa la raspundere.

  Subiectul este sensibil pentru alesii locali, de frica sa nu piarda din electorat. O spune chiar unul dintre consilieri.  De  asemenea  consilierul Sorin Olariu a atras atentia ca lipseste spiritul sportiv cu desavarsire si ca ar fi fost agresat verbal,  atunci cand a pus intrebari despre activitate echipei de fotbal.

  De asemenea un alt consilier local, Ciprian Pintilie, memnbu in Consiliul de Administratie la CSM Pascani a atras atentia ca la clubul sportiv sunt mai multe activitati dintre care unele cu performante la competitiile nationale cum ar fi de exemplu, atletismul, sahul si rugby.

  Subiectul ar urma sa fie reluat intr-o viitoare sedinta. Consilierii Locali au solicitat ca preseditnele clubului sa prezinte un raport privind situatia echipei locale de fotbal si modul cum au fost cheltuiti banii publici.

   

  loading...

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Vânători, comuna cu toate şcolile şi grădiniţele modernizate – VIDEO

  O comună din apropierea municipiului Paşcani are şcoli şi grădiniţe care arată mai bine decât multe unităţi de învăţământ de la oraş. Administraţia locală...

  Când va avea Pascaniul „centura de ocolire”

  Proiectul privind realizarea unei şosele de centură, pentru că traficul greu să ocolească municipiul Paşcani nu mai este viabil. A fost depus de câteva...

  15.000 de euro pentru sisteme de încălzire, iluminare şi izolaţie termică. Ghidul de finanţare, publicat în Monitorul Oficial

  Ghidul de finanţare destinat Programului ''Casa Eficientă Energetic'', prin care solicitanţii pot primi până la 15.000 de euro de la stat, a fost publicat...

  Opinii