2.6 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 4, 2021

Fotbalul pășcănean a marcat aniversarea a 100 de ani de la înființare. Meci demonstratv și ceremonie de înmânare a diplomelor pe stadionul CFR

Festivitate de amploare pentru a marca 100 de ani de fotbal la Pașcani. Sâmbătă, în ultima zi a lunii iulie, veteranii fotbalului pășcănean s-au reunit pe stadionul CFR.


Programul a debutat cu un meci demonstrativ, între două echipe alcătuite din foști mari fotbaliști de la clubul pășcănean, care au jucat pe durata a două reprize scurte.

La eveniment a luat parte și primarul municipiului, Marius Pintilie. Edilul a felicitat veteranii fotbalului de la Pașcani pentru reușitele lor, dar și pentru anii de activitate sportivă.

De asemenea, începând cu ora 13:30 a fost organizată și o ceremonie în cadrul căreia au fost înmânate diplome aniversare, iar invitații și participanții au primit și câte un exemplar al noii cărți semnată de Vasile Avramiuc, cel care a fost numit și maestru de ceremonii. Este vorba despre lucrarea „Campionii de pe Siret”, care însumează unele dintre numele fotbaliștilor de renume care au reușit să facă istorie la CFR Pașcani.

Precizăm că, următorul eveniment sportiv este programat la mijlocul lunii august, pe data de 15, atunci când se vor sărbători 50 de ani de rugby la Pașcani.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Garsonieră pe un bloc, fără autorizație

Scandal uriaș la un bloc din Pașcani după ce unul dintre locatari și-a construit o garsonieră chiar...

Testarea cărnii de porc. Unde se poate face?

Am intrat oficial în luna decembrie și ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă. Gospodarii...

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI