0.2 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Fotbalul pășcănean a marcat aniversarea a 100 de ani de la înființare. Meci demonstratv și ceremonie de înmânare a diplomelor pe stadionul CFR

Festivitate de amploare pentru a marca 100 de ani de fotbal la Pașcani. Sâmbătă, în ultima zi a lunii iulie, veteranii fotbalului pășcănean s-au reunit pe stadionul CFR.


Programul a debutat cu un meci demonstrativ, între două echipe alcătuite din foști mari fotbaliști de la clubul pășcănean, care au jucat pe durata a două reprize scurte.

La eveniment a luat parte și primarul municipiului, Marius Pintilie. Edilul a felicitat veteranii fotbalului de la Pașcani pentru reușitele lor, dar și pentru anii de activitate sportivă.

De asemenea, începând cu ora 13:30 a fost organizată și o ceremonie în cadrul căreia au fost înmânate diplome aniversare, iar invitații și participanții au primit și câte un exemplar al noii cărți semnată de Vasile Avramiuc, cel care a fost numit și maestru de ceremonii. Este vorba despre lucrarea „Campionii de pe Siret”, care însumează unele dintre numele fotbaliștilor de renume care au reușit să facă istorie la CFR Pașcani.

Precizăm că, următorul eveniment sportiv este programat la mijlocul lunii august, pe data de 15, atunci când se vor sărbători 50 de ani de rugby la Pașcani.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow