13.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Fotbalistul din Valea-Seaca, curtat de echipe importante

Tanarul jucator iesean este cel mai curtat fotbalist din lotul CSMS-ului. Pe numele sau au venit in aceasta iarna oferte de la Astra si Dinamo Bucuresti. Acum, Florin Prunea negociaza cu Valeriu Argaseala si asteapta o oferta concreta din partea campioanei. Cretu doreste sa faca pasul la o echipa mai mare inca din aceasta iarna desi Iasul l-ar putea tine pe jucator si pentru retur.
„Mi-am propus un viitor transfer si sper sa se realizeze cat mai repede ca-mi doresc sa plec, sa fac pasul. Un transfer asteptat si de mine si de toata lumea. Ma simt bine va dati seama, ma simt un jucator mai important sunt bucuros ca trei echipe se intereseaza de mine, de situatia mea. Sunt fericit” a declarat Alexandru Cretu, jucator CSMS Iasi.
Cretu nu se teme de concurenta si crede ca a venit timpul sa faca pasul la o echipa cu pretentii.
„Cine n-ar vrea sa joace la Steaua? Se zvoneste acuma speram sa fie adevarat. Nu-mi este frica de concurenta pentru ca ma cunosc si mi-as dori sa se realizeze transferul acuma ca sa prind un cantonament cu viitoarea mea echipa” a completat jucatorul.
„Deocamdata singura oferta pe care am avut-o este pentru Cretu si Bole dar la dansul am refuzat. La Cretu in continuare sunt discutii. Am avut o intalnire cu domnul Argaseala ieri urmeaza ca dansul sa vorbeasca cu patronul echipei” a precizat Florin Prunea.
Desi a evoluat pe mai multe posturi, Cretu prefera sa joace in centrul defensivei si mijlocas la inchidere.

Sursa Tele M

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow