More

  FOTBALIŞTII PĂŞCĂNENI SPRE FINALA CAMPIONATULUI DE FOTBAL PENTRU JUNIORI

  Array

  Fotbaliştii juniori de la A 1 ce aparţin Clubului Sportiv Municipal Paşcani au reuşit să se califice la faza zonală a turneului naţional după ce au dat nu mai puţin de 11 goluri în poarta echipei Aerostar Bacău, tur –retur, meciuri ce au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

  În primul meci ce s-a jucat la Bacău, fotbaliştii păşcăneni au dat 8 goluri. Reuşitele au apartinut lui Gabriel Buduroi, Răzvan Rusu, Teo Ignea, Bogdan Nuţescu şi Gheorghe Nemtanu.

  Meciul retur dintre cele două formaţii s-a jucat sâmbătă, pe stadionul Municipal. Scorul final a fost de 3 la 0 pentru echipa din Păscani.

  Aşadar, după aceste mecuri, echipa de fotbalişti juniori A 1 ce aparţine Clubului Sportiv Municipal Paşcani este una dintre cele mai bune echipe din ţară. Antrenorii au aşteptări mari de la fotbalişti mai ales că la sfârşitul săptămânii se va juca faza zonală cu echipe din Satu Mare, Buzău şi Suceava.

  Dacă se califică şi aici, juniorii din Paşcani vor juca semifinala de la Bucureşti. Elevii sunt pregătiţi de Şerban Neamţu şi Dan Condurache.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet