More

  FOTBALIŞTII PĂŞCĂNENI SPRE FINALA CAMPIONATULUI DE FOTBAL PENTRU JUNIORI

  Array

  Fotbaliştii juniori de la A 1 ce aparţin Clubului Sportiv Municipal Paşcani au reuşit să se califice la faza zonală a turneului naţional după ce au dat nu mai puţin de 11 goluri în poarta echipei Aerostar Bacău, tur –retur, meciuri ce au avut loc la sfârşitul săptămânii trecute.

  În primul meci ce s-a jucat la Bacău, fotbaliştii păşcăneni au dat 8 goluri. Reuşitele au apartinut lui Gabriel Buduroi, Răzvan Rusu, Teo Ignea, Bogdan Nuţescu şi Gheorghe Nemtanu.

  Meciul retur dintre cele două formaţii s-a jucat sâmbătă, pe stadionul Municipal. Scorul final a fost de 3 la 0 pentru echipa din Păscani.

  Aşadar, după aceste mecuri, echipa de fotbalişti juniori A 1 ce aparţine Clubului Sportiv Municipal Paşcani este una dintre cele mai bune echipe din ţară. Antrenorii au aşteptări mari de la fotbalişti mai ales că la sfârşitul săptămânii se va juca faza zonală cu echipe din Satu Mare, Buzău şi Suceava.

  Dacă se califică şi aici, juniorii din Paşcani vor juca semifinala de la Bucureşti. Elevii sunt pregătiţi de Şerban Neamţu şi Dan Condurache.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI