11.6 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021
Array

Fotbaliștii de la Ruginoasa în probă la Academia lui Hagi

Fotbaliștii de la Ruginoasa în probă la Academia lui Hagi

Câțiva jucători de fotbal de la Unirea 2006 Ruginoasa au fost văzuți și selectați să meargă pentru probe la Academia lui Hagi din Constanța. Ei se află de câteva zile acolo și au toată încrederea că vor impresiona prin condiția fizică, pase și jocul din teren. Prichindeii au făcut figură frumoasă la competițiile naționale, acolo de unde s-au întors cu premii și primii în clasament.

Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

În comuna Ruginoasa există o pepinieră de fotbaliști. Ambițioși și cu planuri mari pentru viitor, Vlăduț și Răzvan sunt doar doi dintre sportivii ce au impresionat în competițiile naționale. Așadar, ei au fost chemați într-o perioadă de probă la una dintre cele mai bune Academii de fotbal din Romania, a lui Gheorghe Hagi. Astfel, pe parcursul a cinci zile, ei vor fi testați medical dar mai ales sportiv prin diferite probe de viteză, scheme de joc dar și mișcarea de pe teren.

Despre cum văd cei doi jucatori de fotbal din Ruginoasa zilele petrecute acolo și mai ales de ce își doresc să rămână la Constanța ne spun chiar ei, într-un interviu acordat pentru BIT TV. Chiar dacă au 11, respectiv 12 ani, Vlăduț și Răzvan își văd deja o carieră în fotbal, în țară dar și la echipele mari din Europa.

Au și idoli, unul dintre ei fiind chiar cel mai mare jucător de fotbal din România, Gheorghe Hagi dar și Paul Pogba ce joacă la Manchester United.

Prichindeii s-au format după o muncă de mai bine de patru ani la echipa din Ruginoasa prin antrenamentul cu Constantin Cernăuțeanu. Vlăduț Bălășel și Răzvan Dinu nu sunt singurii luați în vizorul celor de la Academie, prin directorul Mihai Stere.

La plecarea din Ruginoasa, părinții celor doi prichindei au fost prezenți. Cu ochii în lacrimi, mama lui Vlăduț speră să i se îndeplinească visul copilului chiar dacă acest lucru implică mult sacrificiu.

Echipa de fotbal din Ruginoasa are mai multe campionate câștigate, la categoria lor de vârstă, dar si cupe, trofee sau jucători declarați cei mai buni în cadrul competițiilor.

Academia Gheorghe Hagi este o investiție privată a celui mai bun fotbalist român din toate timpurile. Centrul îndrumă peste 300 de copii spre marea performanță.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie, pentru gimnaziu și liceu și între 10-14 ianuarie pentru elevii din clasele primare – propunerile ministrului Cîmpeanu...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie – pentru gimnaziu și liceu – și între 10-14 ianuarie...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă Vacanța...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că elevii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI