8.5 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023
Array

Fotbalistă accidentată, solicită sprijin pentru o operație

O sportiva din Pascani cere ajutorul administratiei locala pentru a putea merge normal. A fost accidentat grav in urma cu cateva luni, in timp ce se afla pe terenul de fotbal. Are nevoie de bani pentru doua operatii la piciorul drept. Tanara este legitimate la Clubul Municipal Sportiv din Pascani. Autoritatile locale au primit solicitarea, urmand sa dea un raspuns.

NICOLETA ANA POROSNICU

Nicoleta Ana Porosniuc are 20 ani. Este pasionata de fotbal, invata foarte bine la scoala, iar profesorii o apreciaza pentru rezultatele bune pe care le are.

Antrenorul ei de fotbal spune ca joaca  bine si chiar are potential in acest sport. Ghinionul s-a abatut asupra ei, in primavara anului trecut. A dat totul pe teren, pentru a nu primi gol din partea echipei adversare. Insa a fost atat de tare lovita incat nu mai stie ce i s-a intamplat.

Cand si-a revenit din lesin, a vazut ca are piciorul drept rupt. Medicii si antrenorii au sarit in ajutorul ei. A ajuns si pe mana specialistilor.

De atunci, a stat o luna la pat si altele in spitale pentru recuperari. Are nevoie de bani pentru cele doua operatii, a facut o solicitare in acest sens catre administratia locala. Cererea a fost depusa la sediul Primariei si edilul Pantazi va stabili daca cei 11 mii lei solicitati vor fi dati sportivei pentru opreratiile de menisc si ligament.

Tanara este legitimata, ca sportiva la CSM Pascani, la fotbal feminin si participa cu echipa in Campionatul National Liga I, la fotbal fete, iar conducerea Clubul spune ca va face tot posibilul ca operatia sa aiba loc.

Mentionam ca Nicoleta Ana Porosniuc are 20 de ani. Este eleva in clasa a XII a la Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” din Pascani si locuieste la Centrul de Plasament “Mihail Sadoveanu” din Municipiu.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow