0.2 C
Paşcani
miercuri, decembrie 8, 2021

Foştii şi actualul director, candidaţi pentru conducerea salubrităţii

Surprize la societatea păşcăneană de salubritate. Foştii şi actualul director participa la concursul pentru desemnarea noului manager al societăţii.
Dosarele se depun până pe 16 aprilie iar selecţia va fi făcută de o societate specializată, desemnată prin selecţie de oferte. Până acum şi-a depus dosarul fostul director, Eduard Dumea dar şi-au anunţat intenţia de a participa la concurs şi actualul director interimar Leonard Ursu ( foto)  precum şi fostul inginer şef Eugen Chiriac. Este posibil ca până luni să apară şi alţi candidaţi, din afară societăţii.
Deocamdată nu se ştie data exactă a interviului şi nici procedura de evaluare. Cert este că nu va mai fi un concurs de proiecte de management ci un interviu. Până atunci Primăria Paşcani trebuie să transmită candidaţilor, prin intermediul Consiliului de Administratie o scrisoare de aşteptare unde să fie precizate, solicitările şi obiectivele care ar trebui îndeplinite de noul manager.
Menţionăm că mandatul directorului interimar expira la începutul săptămânii viitoare după ce a fost prelungit cu două luni de zile.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Locuri de veci, doar pentru cei cu certificat de deces

Locurile de veci in noul cimitir al municipiului Pascani vor fi repartizate doar pe baza certificatului de...

La mulţi ani, români de pretutindeni! La mulţi ani, România!

De 1 decembrie omagiem Ziua Naţională a României, ziua românilor de pretutindeni. Visul unităţii noastre naţionale a fost...

Elevii pășcăneni ar putea avea, din nou, transport gratuit. Administrația locală a anunțat ca lucrează la un proiect de hotărâre în acest sens

Dupa luni de zile de asteptare, este posibil ca elevii pascaneni sa poate beneficia din nou de...

Garaje dărâmate la cererea Primăriei. Când vor fi aplicate măsuri similare și societății primarului?

Garajele construite ilegal de pe strada Zimbrului din Pascani au inceput sa fie daramate. Unul a fost...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI