21.6 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Fosta primarie a municipiului a fost lasata in paragina. Serviciul de gospodarie comunala va fi mutat la noul sediu

Dezastru la fostul sediu al primariei Pascani, care a fost abandonat de catre autoritati odata cu mutarea in sediul nou al acestei institutii. Cladirea arata foarte rau, cel putin la partea de interior unde fiecare institutie care functioneaza aici s-a gospodarit cum a putut de cele mai multe ori fara sa ceara acordul municipalitatii. Mizeria si mirosul din birourile in care functioneaza aceste institutii sunt greu de descris.

 

Primarul si viceprimarul municipiul Pascani au mers marti 11 septembrie, in inspectie la fostul sediu al primariei Pascani. Aici, majoritatea spatiilor au fost transmise fara plata anumitor institutii  din municipiu iar cele mai multe nu si-au achitat de foarte multa vreme utilitatile.

 

Conducerea orasului doreste mutarea in cel mai scurt timp a Gospodariei Comunale din acest vechi spatiu in noul sediu al insititutiei, pentru o comunicare mai usoara intre servicii.

 

In spatiul fostei primarii a municipiului Pascani, isi desfasoara activitatea in momentul de fata 14 institutii: Institutia Prefectului Iasi, Inpsectoratul Teritorial de Munca, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura Centrul Judetean Iasi, Organizatia Locala de Cercetasi, Asociatia “Sansa2010”, Inspectoratul de Jandarmi, Oficiul de Registru al Comertului, Asociatia “Salut prieteni”, Agentia Nationala Antidrog Iasi, Directia Sanitar Veterinara, Asociatia Veteranilor de Razboi, Gospodaria comunala.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow