18.2 C
Paşcani
miercuri, august 10, 2022
Array

Fosta cantină CFR adăpost pentru boschetari și maidanezi

Fosta cantină CFR a ajuns adăpost pentru oamenii străzii şi câinii comunitari. Problema a fost adusă în atenția administrației locale de o păşcăneancă care s-a prezentat ieri la audienţele săptămânale ţinute de edilul local Dumitru Pantazi.

Aceasta i-a cerut primarului să rezolve problema gunoiului depozitat în incinta fostei cantine CFR. Păşcăneanca care locuieşte la blocul B27 situat vis- a vis spune că de 5 ani de când nu se mai desfăşoară activităţi economice în acel loc, acesta a devenit adăpost pentru oamenii străzii şi câinii comunitari care aduc deşeuri menajere.

Femeia speră să se facă curăţenie cât mai curând în acea zonă deoarece vine căldura şi nu poate sta cu geamul deschis din cauza mirosului care vine de acolo.

Primarul municipiului, Dumitru Pantazi i-a transmis păşcănencei că spaţiul aparţine CFR- ului, iar administraţia locală nu poate interveni să curățe acolo. Edilul l-a sunat totuşi pe şeful Gării, Radu Movileanu şi i-a expus problema.

Acesta a precizat că va interveni începând de luni şi va face curăţenie atât în curte cât şi în clădire.

Menţionăm că aceeaşi problema este şi la Boșteni. Păşcăneanul Gheorghe Mihalache s-a prezentat la audienţe şi i-a spus primarului că la prelungirea străzii Bucuriei se depozitează necontrolat gunoi. Edilul a spus că în următoarele zile angajaţii de la Gospodărie Comunală vor merge în zona şi vor curața.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow