18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Fosta cantină CFR adăpost pentru boschetari și maidanezi

  Ultimele știri

  Fosta cantină CFR a ajuns adăpost pentru oamenii străzii şi câinii comunitari. Problema a fost adusă în atenția administrației locale de o păşcăneancă care s-a prezentat ieri la audienţele săptămânale ţinute de edilul local Dumitru Pantazi.

  Aceasta i-a cerut primarului să rezolve problema gunoiului depozitat în incinta fostei cantine CFR. Păşcăneanca care locuieşte la blocul B27 situat vis- a vis spune că de 5 ani de când nu se mai desfăşoară activităţi economice în acel loc, acesta a devenit adăpost pentru oamenii străzii şi câinii comunitari care aduc deşeuri menajere.

  Femeia speră să se facă curăţenie cât mai curând în acea zonă deoarece vine căldura şi nu poate sta cu geamul deschis din cauza mirosului care vine de acolo.

  Primarul municipiului, Dumitru Pantazi i-a transmis păşcănencei că spaţiul aparţine CFR- ului, iar administraţia locală nu poate interveni să curățe acolo. Edilul l-a sunat totuşi pe şeful Gării, Radu Movileanu şi i-a expus problema.

  Acesta a precizat că va interveni începând de luni şi va face curăţenie atât în curte cât şi în clădire.

  Menţionăm că aceeaşi problema este şi la Boșteni. Păşcăneanul Gheorghe Mihalache s-a prezentat la audienţe şi i-a spus primarului că la prelungirea străzii Bucuriei se depozitează necontrolat gunoi. Edilul a spus că în următoarele zile angajaţii de la Gospodărie Comunală vor merge în zona şi vor curața.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet